Elimdeki Krediler İle Almanyadaki Bazı Siteler Üzerinden Hit Yollayabiliyorum.. Hitinizin Artmasının ne Gibi Yararları Olduğunu Sizler Benden İyi bilirsiniz.. Sitenize Gelen Hit , Tamamıyla Gerçek Bir Kişi Ve Gerçek Bir PC tarafından Ve Hepsi Ayrı Bir IP ile Sitenize Gireceklerdir.. Kısacası Piyasadaki Gibi PROGRAMLAR ile değildir..
Daha Öncedende Bu İşi yaptım, 50-100 Kişiye Hit sattım. Dileyenler Daha önceki konularımda ki referanslarıma bakabilir.
-
Site Sınırlaması Yoktur.(Ad.ult W.rez siteler Kabuldür) Yalnız Adsense Bulunan Siteler Uzak Durmalı (Google Amcaya Güvenilmez). Aniden Hit Artışından Dolayı Banlanabilirsiniz.
Hitin Özellikleri;
-Kesinlikle FRAME Değildir..
-Asla Bir Program İle Gelmez, Tamamen Gerçek Bir Kullanıcı Sitenize Girer Belirli Bir Süre Durur Ve Çıkar..
-Sörf Ve Benzeri Bir sistem İle Değildir...
-Sitenize Girmesi İçin belirli Bir ücret Alır bunun Karşılığında Sitenize Girer Ve Gerekli Süre Durur (BUX sistemi Gibi)
-Hitiniz Avrupa (almanya) Üzerinden Geleceği İçin O Bölgelerin Reklam Firmalarını Kullanabilir Ve kazanabilirsiniz... HİT ALACAK ARKADAŞLARIN SİTELERİNDE SAYAÇ OLMASI ZORUNLUDUR...
Ücretlendirme 1 K Tekil Hit : 2
1$ (Paypal)
2 K Tekil Hit : 4
2$
5 K Tekil Hit : 4 $ Veya 10 (Akbank-Vakıfbank-Şans oyunları)
10K Tekil Hit : 7 $ Veya 15
25K Tekil Hit : 15 $ Veya 30
50K Tekil Hit : 25 $ Veya 50 Şans oyunları, Paypal ve Bankalara Ödeme Mevcuttur.
Ücretlendirmeler Bu şekildedir. Günde ortalama
1-2 K hit Gönderilir..
Örnek olarak bir Sayyaç;
Önceki Konu Linkim
Bir kişiye 500 Tekil hit referans olunması amacıyla gönderilecektir. Gönderilecek arkadaşın sitesinde herkese açık sayaç olması gerekmektedir.