gokhanua adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunlar Ps4 için çıkıcak oyunlar , PS4 cihazı , ps3 oyunlarını oynatıcak .
Onun için kesin birşey yok hocam. Eğer bulut ile kesin oynanacağını düşünüyorsan biraz daha beklemende fayda var. Sony henüz hangi oyunları bulut üzerinden oynatacağı hakkında net birşey açıklamadı. Online oynandığı için internet bağlantısınında iyi olması gerekiyor bulutta, sonuçta makinaya kurulmuyor oyun internet üzerinden bağlantı sağlanıyor ve oynanıyor. Ben ps2 oyunları için düşünmüştüm ama aklıma yatmadı. Yok emulator çıkacak diyorsan hiçkimse umutlu değil ve sony çok zor diyor bu sistem için emulatorun çıkmasına.

Ben böyle olumsuz yazıyor gibi oluyorum ama öyle değil. Acaba benim bilmediğim birşeylermi var diye sanada danışıyorum. Benim aklımda ilk çıkışta fazla oyun olmayacağı için 2-3 tane ps4 almak var ama pes 14'ü oynatmama durumundan dolayı daha sonra alacağım. Eğer bu oyunu oynatma durumu olursa bende alacağım. Bu yüzdende fikir alışverişi yapıyorum bir nevi.

Hocam birde ruhsat için belediyeyle görüştünüzmü bilmiyorum ancak görüşmediyseniz sakın olaki gidip dükkanı tutmayın. Epey bir prosedürü var bu işin. Önce ruhsat işlerini araştırın derim.