Hocam öncelikle yaşınızı bilmiyorum ancak benim yaşlarımdasınız sanırım siz de; ben de sizinle aynı durumdayım, her işe başladığımda bir prüz çıktı dediğiniz gibi; gerçi kendimi kandırmak istemem ancak hep sabırsızlıktan oluyor ve zaman bulamamaktan.. Makale yazmak kolay iş değiş, ben de zamanında yazdım, film tanıtımı vs. yazdım para da kazandım, ama emeğinize değmiyor yani zor konular oluyor uğraş uğraş 2 tl
Baktım film siteleri güzel para kazanıyor, özgün yazan yolunu buluyor bende açtım bi tane, sıfır domain tema vs. 1-2 hafta düzenli olarak yazdım hitler 60'lara geldi zaman bulamadığımdan ilgilenemedim öyle gitti o site de ve harcadığım paralar da tema+seo+domain felan..
Şimdi üniversiteye başlıyacağım youtube işi ile ilgileniyorum uzun zamandır ancak gerekli zamanı bulamadığımdan bir türlü tam olarak başlayamadım.. İnş. yurtta vs. internet sıkıntım olmazsa ne yapıp edip bu işten para kazanacağım, sanada hayırlısı olur inş.
Hayırlısı olsun be hocam

Benim için zevkli bir iş, izlediğim filmlerin kendimce bir analinizi çıkarmak

Benimde youtube hakkında dün gece yatarken aklımda birşeyler oluştu ve bunu şuanda TR'de yapan insan sayısı 10'u geçmez.. Bakalım müsait olursam birkaç ay'a o projemide hayata geçirmeye çalışacagım

İnşallah sizinde hakkınızda hayırlısı olur

Prüzler her zaman çıkıyor önemli olan onları aşmak