saintx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
programlamaya merakın varsa php işlerine merak sar derim.
Hocam hiç anlamam Diyorum ya boşa oturmuşum bu kadar yıl pc başında

ALem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bi sakin ol bi rahatla önce, derin derin nefes al, al ver al ver.

Eski üye olsan diyecem konuları gezerken görmüşsün ordan bu sonuca vardın ama yeni üyesin ve 9.mesajın sonunda artık dayanacak gücün kalmamış bi sakinleş

Herkesin anlayabileceği sektör ayrıdır tabi sende yavaş yavaş öğrenirsin acele etme
Öncelikle yorumunuz için minnetarım .. Fakat bu siteyi keşfedeli 1 yıl falan olmuştur .. Ama malum r10'a öyle herkez üye olamıyor Bende devamlı takipteydim r10'u ve saolsun patronlar davetiye sistemini açtılarda bizde üye olabildik Şimdi tek sorun ticaret yapabilmekte

Mekruh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Film izlemeyi seviyorum diyorsun hocam, aç bir film sitesi özgün şekilde açıklama gir. İlgilen yani siteyle getirisi seni tatmin edecektir.
Hocam öyle değilde ben daha çok wm sitelerinde ticaret düşünüyorum ama çok düşünüyorumda birtürlüde bulamıyorum

BatuhanSASI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bi pruz çıkıyor diyosun ya işte o pruzlerin çözümlerini bulursan para kazanirsin.

Bi proje olustur ve sadece ona odaklan. Kapat dış dünyaya kendini. Bir proje oturmadan diğerine gecersen başarılı olamazsın. Aynı anda hem seo hem youtube+adsense bir yandan da google adwors yaparsan olmaz. Tek tek ilerlemenin gerekiyor. Birini oturttuktan sonra yeni projeye gecmelisin.

Önce hangi alanda çalışacağını sec , sonra bir hedef koy daha sonrada bir plan yap. Ve bu planı tamamlamaya çalış.

Mesela seoda pruz otomatik backlink almak olabilir. Senuke u kullanmayı bilmiyor olabilirsin, temin edemiyor olabilirsin, program hata veriyor olabilir vsvs emin ol bu pruzu çözdükten sonra karşına yeni pruzler çıkacak ve onlarida çözmek gerekecek. Tecrübe edine edine yolun sonuna geleceksin emin ol.

Bunların kısa süreler içinde olmasını beklememek gerekiyor.
Vallahi şu İlham denilen meret bana bi ugrasa iyi bir tecrube edinmeyi planlıyorum, ilerlemeyi planlıyorum ama o lanet şeyi 23 yıldır göremedik