Daha önceki konulardan gördükten sonra anlamsal ilişkiyi daha çok uygulamaya başladım belli oranlarda kullanarak kelimeleri.iyi derece olumlu sonuçlarını gördüm az rekabetli konularda.
Sizin bahsettiğiniz anlamsal ilişkiden çok daha derin birbirine benzemeyen kelimeleri kullanıyordunuz.Bunun bariz etkisi var mı? Bizimde site içi linkleme,site dışından gelen backlink sayfaları tamamını çekip benzerlikleri tespit etmemiz bize bu kelimeleri verir mi?
Eğer dış etkenler birbirine yakınsa, farklı olmanın bariz farkını görüyorum. Ama farklı olacağım diye, semantic alakası olmayan kelime öbekleri bir fark sağlamıyor.
Güzel bir konu. Ancak r10 üyelerinin % kaçı bu anlamsal ilişkiyi kavrayıp sitelerinde uygulamaya geçirebilir bilmiyorum. Örneğin bir oyun veya film sitesinde bu semantik ilişki nasıl kullanılabilir? Başta ben olmak üzere pek çok kişi bunu nasıl yapacağını bilemez.
Bence çok doğru söylüyorsunuz. Film ve oyun gibi kelimelerde yani çok genel hedef kelimelerde, liste çok uzuyor. Bir insanın bütün alakalı içeriği yakalaması çok zor.
Eğer işlerden fırsat bulabilirsem konuyla ilgili bir tool yayınlamayı düşünüyorum. Böylelikle, teknik bilgisi olmayanlar da, semantic içerik üretebilirler.
O kadar guzel yaziyorsunuz ki bir an inanasim geliyor, sonra donuyorum bakiyorum Google sonuclarina bosversene diyorum, sozum meclisten disari..
Not : Google icin site ureten biri degilim, o sebeple Google ile psikolojik sorunlarim bulunmamaktadir. Sadece arama sonuclarindaki sacmaligi gorunce not dusesim geldi, konu sahibine konu icin tesekkur ederim guzel bilgiler paylasmis.
Ben de bu site nasıl yukarı çıkmış dediğim sonuçlarda, kendi geliştirdiğim yazılımlarla, kalite oranını görene kadar sizinle aynı fikirdeydim. Bazen önyargılar, arka planı görmemize engel oluyor. Sonuçta muhatap bir tür kod parçacıkları, onun anladığı kaliteyi vermek lazım diye düşünüyorum.
Bugün yazılmış bir konu için kötü bir sonuç olmasa gerek değil mi?
http://www.google.com.tr/search?site...§erik+kalitesi
%38 kalite oranı ile yazılmış bir yazı, iyi bir sitede yayınlandığında çok iyi sonuçlar veriyor