WebMad adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
teşekkürler yardımcı olduğunuz için fakat hangi sayfalar neye göre, nasıl çıkıyor? istediğim sayfaları nasıl belirtebiliriz?
Google kendi mantığına göre sitenizde kullanıcıların görmek isteyeceği linkleri uğraştırmadan arama sonuçlarında yukarıdaki örnekteki gibi göstermektedir. Her sitede bu linkler olmaz google kendisi belirler, istemediğiniz linki web araçlarından çıkartabilirsiniz. Bunu nasıl yaptığını anlatmıyor.

Yalnız ben şöyle bir mantık yürütüyorum: Kullanıcılar bir şekilde sitenize geliyor. Bu aşamadan sonra yöneldikleri linkler, daha çok hangileri ise onu bu şekilde arama motorlarında direkt gösteriyor.

R10 yazın ve bakın : Alışveriş bölümü, google optimizasyon, site satışını görüyorum ben. Bunlar r10 yazıp siteye girdikten sonra, en çok yöneldiğim sayfalar.

Kendi sitemi yazıp bakıyorum aynı şekilde kullancıların site girişinden sonra en çok yöneldiği sayfalar gösteriliyor.