Merhaba arkadaşlar,

Oyun (Metin2) 'dir.

Düzgün, her işi layığı olduğu gibi yapabilen, oyunumuzu istediğimiz gibi ayarlayacak (sorunsuz bir şekilde) firma arıyoruz..

Bu firmalar tüm tekliflerini bana ciddi bir Mail yolu ile iletirse hepsini gözden geçireceğim.

Neden mail yolu ile? Gerçekten ilgili bir firma, ben faturamı mail olarak istediğimde bana mail atabilsin, ben bilgilendirmelerimi Mail yolu ile yapabileyim istiyorum diğer çalıştığım kurumsal firmalarla olanlar gibi.

Bu isteklerimi yapabilecek firmalardan birisi ile 8 GB 200 GB HDD ( fiyat sıkıntısında değilim ), gibi bir sunucu anlaşmak istiyorum.

Ayrıca desteklerini gerçekten beğendiğim bir firma olursa kendilerinden Dedicadet kiralama olasılığım çok yüksektir,

Bana sunucu fiyatı değil yani fiyat gerçekten önemli değil burada amaç istediğim bir oyun olduktan sonra. ( tabiki abartılı olmayacak ne bileyim 8 GB 500 ) gibi.

Mail zorunlu mu? Ben eğer bir firmadan hem oyun sunucusu, hem de dedicadet alacak isem ve bunun için gerçekten her ay düzgün ödeme yapacak isem, bir problemde destek talebi ile uğraşmak yerine ESAS GÖREVLİ arkadaş ile MAİL yolu ile iletişim kurmak isterim.

Konu altından, ve mail yolu ile tekliflerinizi bekliyorum (mail göndererek teklif sunan firmalar olursa eğer onlara daha sıcak bakacağım)

Benim teklifim yüksek olur diyorsanız bile teklifinizi yapın yani gelip teklifinize " fiyat : 40-50-60-70 ne olursa" bu fiyatı bana konu,mail ile iletmeyin. Görüşme ve anlaşma tamamlandığında bana fiyatınızı ve hesap numaranızı gönderin direkt havale geçeyim derim.

İlgi ve teklifleriniz için mail adresim : y.karahan@aol.com