Merhaba Arkadaşlar;

5 yıldır yazılım sektöründeyim yazılım ve veritabanı uzmanı Senior Developer statüsündeyim.

Bugüne kadar birçok Web sitesi ve Masaüstü (windows application) yazmış bulunmaktayım.

Çalışma Alanlarım :

Asp.net : MVC, JavaScript, Razor, Ajax başta olmak üzere tüm alt yapıları
Ado.Net, .Net Framework, HTML5, C# Programlama dili, PHP
Bunlarin yanısıra Wordpress, Joomla, gibi siteler de yapabiliriz.

İş Alanlarımız :
Yeni Proje, Var olan projenin kod ve tasarım olarak düzenlenmesi, Projenize yeni eklentiler yapılması Web sitesi tasarimi yada yeni bir web sitesi (kurumsal, haber, spesifik bir proje her türlü projeniz yeniden yapılandırılır.)

Referans Projelerim :

Web
evimdekiders.com: Proje Asp.net projesidir classic asp.net ile yazılmıstır.

Windows
Kerzzpos : Restorant otomasyonudur Kurye ekranından mutfak ekranına kadar birçok mödül bulunmaktadır. Firmanın web sitesi bana ait degildir burdan uygulama projesini inceleyebilirsiniz kerzzpos.com

PHP
qinternet.info (demo) Php Projesidir proje içinde kendi algoritmamiz ile sifreler bulunmaktadir projeniz kimse tarafından calinmasin diye bu önlem alinmistir istek dahilinde acık kaynak kod olarak da yazılabilir.

Yapmanız gereken tek şey projenizin briefing ini yazın ve gönderin projeniz anlaşma sürelerimiz içinde tamamlanıcaktır. ister tasarim ister yazılım olarak tüm konularda yardımcı olurum.

İletişim Numaram : 0555 588 29 55
İletişim Mail Adresim : cagdassancarbarlaz@gmail.com

Not: Lütfen !! "bana bir facebook beğeni uygulaması yazında şak diye 100k beğenim olsun" tarzı işlerle gelmeyin bu tarz uygulamalar yapmıyorum. Escrt sitesi tarzı illegal siteler yazmıyorum.

burneato adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 Adet web sitesi yaptirildi arkadasın ilgisinden dolayı kendisine tesekkur ederim harika bir iş çıkarttı aldıgı para helali hoş olsun.

www.otobusbiletleri.com site adresi