şimdi ön kayıt oldum hocam. peki ücreti yatırdıktan sonra bölümü seçebilirmiyim ? Çocuk gelişimini seçmek istiyorum kesin kayıt olur mu o bölüme ?
ayrıca mail felan gelmedi hesap no felan nasıl halledicez? int bankacılığı ile yatırsam tcden anlarlar mı yada nasıl yapıcaz bu yatırma işini ?
Ön kayıt yaparken bölüm seçeceksiniz. Ona göre ücret çıkacak. Sonradan değiştirilmiyor sanırım. Yanlış bölüme kaydolduysanız kayıt güncelleme yapın. Giriş bilgileri maille gelecek, spama düşmüş olabilir. Vakıfbank şubesinden TC no ile yatırılacak para. Kesin kayıt sayfası ücreti yatırdıktan sonra otomatik olarak aktifleşecek.
Bugün bilgileri doldurdum maile şifre geldi
http://obs.atauni.edu.tr/auth bu adresten giriş yaptım
Kayıt durum Bilgisi: Ön Kayıt İşleminiz Yapılmıştır
Yazıyor bende. Bundan sonra ne yapacağım ? Belge gönderilecekmiş sanırım bunu nasıl yapacağız neler göndereceğiz Kıbrıs'ta olduğum için hepsini öğrenip burda yapamazsam TR dönüp yapacağım.
Vakıfbank şubesi varmı oralarda bilmiyorum fakat vakıfbanka gidip TC n ile parayı yatırmanız lazım. Ardından üstte anlattığım gibi bi form alacaksınız siyah tükenmez ile imzalayacaksınız, varsa üniversite diplomanız yoksa lise diplomanızın aslı gibidir basılı fotokopisi ve okuduğunuz okuldan öğrenci belgesini 4 vesikalık ile yukarıda linkini verdiğim kayıt kılavuzundaki adrese PTT kargo yada yurtiçi kargo ile yollayacaksınız.