500 TL ile 25 adet ticari key domain alabilirsin araştırarak. (Örn: benmari.net, seyyararabalar.com) gibi. 1 ay sağlıklı ve aktif içerik girerek çoğunda kafaya oynayabilirsin para ödemeden.
Hadi bir miktarda para yatırdın diyelim, gitti 1000 TL. 1 ay sonunda 15 tanesi satılacak durumda olsun.
Tanesini minimum 100 TL`den, ortalama 200 TL den sattığını düşünelim alanlarında ticaret yapan firmalara.
Kazanç 3.000 TL.
Teoriye bak ya.
Çok güzel yazmışsın hocam da...
1 ay boyunca 25 siteye yazı girmek tek kişi için oldukça zor. Bunun için makale satın almak ve tanıtım yazısı satın almak gerekecek. Ayrıca 1 ay sonra satılacak duruma geleceklerini hiç tahmin etmiyorum. 1 Ayda 200 Tl eden site olmaz mı olur ama, 25 site olunca hepsiyle ayrı ayrı ilgilenmek çok zor geliyor bana? Yanlış mı düşünüyorum
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:44:22 -->-> Daha önceki mesaj 19:42:22 --
O teori her zaman, her durumda tutmaz yalnız. O siteleri açmadan önce tek tek sektör analizi vs yapması gerek ki buna ayıracağı zamanı tek bir siteye ayırsa daha fazla kazanır. Şahsen 100-200 TL'ye site satmam ben hiç. Tabi bu benim görüşüm.
Bu parayla sağlam proje üretemezsin hocam, aklındaki düşünceye iyi gibi. AdSense gelirli bir site alıp devam ettir. Sitenin kazancının oturmuş olması önemli, 1-2 aylık yüksek getirili siteler patlayabilir ona dikkat et.
Proje peşinde değilim hocam ya. Bir iki site alayım dediğiniz gibi adsense 5 ayda falan amorti ettirir zannımca. 500'er den iki site alsam en iyisi gibi olacak sanırım. Ama şimdi bir de dolar yüksek. Adsense gelirli siteler yüksek fiyatlardan gidiyor, birkaç ay sonra dolar düşerse gelirimiz de düşecek ?