Yahu malum 2 takımın Federasyonda, UEFA'da, Futbol Mahkemelerinde dosyaları var. Galatasarayın resmi neyi var ?
Hocam sizin bahsettiğiniz teşvik mevzularıyla ilgili onbinlerce delil bulabilirsiniz. Hiçkimse de cıkıp böyle bir şey yapmadım demez cünkü teşvik bir zamanlar Türkiye'de yasaldı. Galatasaraylı bir yöneticinin teşvik primi verdim dediğini ben hatırlamıyorum ama bir Fenerbahçeli yöneticinin bir Ankaragücü - Galatasaray macıydı yanlıs hatırlamıyorsam o mac için Aziz Başkanın isteği doğrultusunda teşvik primi verdim dediğini çok net hatırlıyorum. Ve bunu gazeteye söylemişti cünkü illegal bir şey yoktu ortada.
Ek: Devletin yardımıyla bu günleri gördük demedim, Devlet'in Türkiye'nin en başarılı kulübüne yardımcı olmak boynunun borcudur dedim.
Hocam senin amacın nedir banane Fener'in yaptığı teşvikten ? Neyse konu zaten amacından sapmıştı iyice saçma bir hal aldı. Bu taraftar (ç)alınan şampiyonlukları, 10 TL'ye muhtaç takımın FEDA'mızla dalga geçmesini, Mühendis Oktay'ın katillerini, Fenerbahçe'li Burak'ın katillerini unutmayacak