CND adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kullanan birisinden yorum almak güzel, şuan kullandığım laptop da toshiba. core 2 duo, eski model. tek bir çizik bile yok sadece artık donanım olarak yavaş kalmaya başladı, 4. yılına girecek neredeyse.

ısınma problemi ile ilgili bir iki şey okumuştum, böyle bir problem var mı hocam? hayırlı olsun size de.
Hocam kesinlikle yok. Inca soğutucu kullanıyorum, hem de öyle bakır, alüminyum falan değil normal plastik tek geniş fanlı, en ufak bir ısınma bile yok. Sadece klavyenin ışıkları var, tuşlara bastıkça beyaz ışık yanıyor. Bu sebeple tuşların kenarları bir miktar ısınıyor. Ayarı vardır tabi ama çok kurcalamadım ben henüz. Ayrıca ısınma mutlaka her laptopta olur. Bizimkilerde de bir süre sonra olacaktır. Ama uzunca bir süre sorun çıkarmayacak gibi görünüyor.

Ayrıca hava çıkış delikleri sağ kısımda bulunuyor. O kısmın önünü açık bırakırsanız ve soğutucu kullanırsanız hiç problem yaşamazsınız.

%50 indirim bana da çok cazip geldi, önce teknosa, bimeks, vatan falan araştırdım sonra aldım. Piyasadaki bu fiyata olabilecek en iyi modellerden biri. Bi tane Asus vardı tam model ismini hatırlamıyorum bi o daha iyiydi, ekran kartı 4 gb'ydi, 2.750 TL'ydi. Diğerleri de hep Apple, Vaio falan işte, fiyatlar da uçuk hâliyle.

Hiç kafana takma sen hocam.