Geçen sene ODTÜyü kazandığımda söylenen yalanlar devam ederken. Bazı sağ görüşlü haber sitelerinde bu çok yanlış bir şekilde haber yapılmakta.
ODTÜ Olaylarıyla İlgili
Öncelikle bu yıl ODTÜyü ve Diğer Üniversiteleri kazanan birçok arkadaşımdan cemaat tarafından arandığını duydum, konuştum. Bu bilgiler kim tarafından nasıl verilmişti cevap yok!
İkinci olarak fotoğrafta da görebileceğiniz gibi herkesin adresi ve cemaate yakınlığına göre grupları belirlenmiş.
Üçüncü olarak Odtü ve Diğer Üniversitelerde yurtlarda fuhuş yapıldığı gibi asılsız haberler çıkartarak (yalan söyleyerek) öğrencileri yine cemaat yurtlarına yerleştirme girişimine tanık oldum.
Dört: Videodaki arkadaşların hiç biri yeni kayıt veya ODTÜ öğrencisi değildi. Bu da okula illegal yollarla girilmiş olduğunu gösterir. Diğer standlarda duran arkadaşlar ise kendi kimliklerini göstererek ODTÜlü olduklarını kanıtlamışlardır.
Beş. Bugün ki olayda düşüncenin normal tutumun yanlış olduğunu kendim de görüyorum. İftaraya maruz kalan , başbakan tarafından TV ve Gazetelerde yalan söylenerek ezilen odtü öğrencileri taşma noktasına gelmiştir. Bu nedenle böyle bir tepki olduğunu görüyoruz. Yine incelenirse o kişilerin orada bulunma amaçlarının fişlemek ve yurtlara kaydettirmek olduğu açıktır. Diğer klüplerin hiç biri kar amacı gütmeyen bedava organizasyonlardır.
Bugün yapılan tutum faşizan diyen kişilere sorum var?
Hanginiz başbakan odtüye geldiğinde polis tarafından dövülerek kaşı yarılan arkadaşımızın acısını dindirecek.
Hangisi plastik mermiyle gözünü kaybeden arkadaşımızın gözünü verecek.
Hangisi gaz yüzünden ODTÜ binasında(binanın içine gaz atmak nasıl bir mantıksa) astım krizi geçiren asistanımızın acısını hafifletecek.
Pankart açarak ve güvenlik güçlerinden yasal sınırlar içinde bir şeyler talep ederek arkadaşlar dışarı çıkarılmıştır. Öğrenci değillerdir, Kar amacı güderler, ODTÜde herhangi bir topluluk değillerdir ve standları yasadışıdır.
Videodaki her iki kesimde Türkiye'yi geri götürüyor. Keşke biri iftira atmasaydı, herşeyi kuralına göre yapsaydı, diğeri de daha uygun bir dille daha güzel bir cevap verebilseydi.
Ayrıca bu sene bir çok kapalı arkadaşımızla aynı sınıfta okuduk, aynı kapıdan girdik, konuştuk. Yani böyle demeniz saçma. Orada tutum cemaatin yurt satmasına yalan söylemesine adam fişlemesine , başörtüsüne değil.
http://i.img.tc/416612.jpg [/img]
Videodaki zihniyetten rahatsızlık duymayanın, palalıdan duymaya hakkı yoktur! Önce empatiyi öğren videodaki iğrençlikten rahatsızlık duy, sonra beraber palalının defterini düreriz. Ama işine geldiği gibi değil, olması gerektiği gibi ol
Hocam birde elişi kartonuyla palayı bir tutmanız süper gerçekten.