Chosen77 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Microsofta bağlı kalmak değildir bu sürekli güncellenen ve çok daha iyi web / windows vs.. teknolojilerini kullanmana imkan sağlayan bir durum bu.

karar senin kararın .net ile yapılamayacak hiç bir şey yok ama yok ben linux ı iyi seviyede öğrenmem lazım diyorsan php senin yararına olacaktır ama yok bnm linux ile işim yok sadece php ve mysql kullanırım geçerim diyorsan benim tavsiyem .net ile web ve windows üzerine çalışman olacaktır. Ha php yi öğrenme demiyorum madem önce c# öğreniyorsun aynı windows tabanlı yazdığın kodlar web içinde kullanılıyor çünkü zaman çok önemli buna hızla alışırsın ileride boş vakit bulduğunda php üzerine de kendini geliştirebilirsin hani...
Linuxla işim yok hocam.Dediğiniz gibi C# ve Asp.Net üzerine gitmem daha mantıklı olacaktır teşekkürlerAsp.Net için Html'de bilmek gerekiyor deme hocam?

CanerDikmen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
9 yıldır bu işin içinde olan, son 5 yıldır kendi firmamla bu işi devam ettiren biri olarak sana tek önerim şudur:

ZAMANIN ÇOK DEĞERLİ. Sabır dahada değerli.

O zamanlar dizi film sektörüne gir demişti bir abim. Bu işi yapan nadir insanlardan biriydi o zamanlar. Yoktu etrafta bunlardan anlayanlar.

Ben dedim ki çok net hatırlıyorum:

Hadi canım, dizi film falan boş işler. Para kazandırmaz falan.

Sonrası malum.

Sabretmek bana zor geldi, gelmeseydi şimdi para sayma makinesinin sesini dinliyor olurdum bozuk para sesi yerine
Zaman çok çabuk geçiyor cidden.Budur okullar geldi hem derslerimi iyi bir şekilde sıkı tutup hemde kendimi programlama da geliştirmeye devam etmem lazım