Yarın birileri, birilerinin kafasını ezipte, bununla övünür açıklamasını gururla diye bitirirse bende onlara hak vermekten geri durmayacağım.
Şu net belli oldu artık, her gezicinin kaşısına bir palalının çıkması şartt! Çünkü şiddet göstermekten gurur duyana şiddetle cevap verilmeli. O vakit görürüz el mi yaman bey mi!
Umarım bir gün seninde bacına, kızına aynısını yaparlarda sana da malzeme çıkar!
bu konu 2. kere açıldığını ilk mesajımda belirtmiştim. Ne ilk açılan konuda yorum attım ne de kimseye bir cevap verdim . Fakat artık dayanamadım . Bu tür konularda kendimin yorum atmayacağımı ve siyasi mesaj atmayıp sessizliği koruyacağıma inanıyordum ve uzun sürede öyle yaptım . Lakin artık sizin bu edepsizce ve sürekli milleti kışkırtarak kavga çıkarmanızdan bıktım . Sonra biz banlanınca sizin gibiler yüzünden banlanıyoruz . Size şöyle 1 ay gibi uzaklaştırmaları lazım anca aklınız başınıza gelir! Daha çok şey yazdım sizin gibiler için ama silerek bu kadarla bırakıyorum . fazlasına gerek duymayıp rapor ettim mesajlarınızı..
Ve son olarak sizin palali zihniyetinize daha diyecek bir şey bulamıyorum . "Yazıklar olsun" diyerek bırakıyorum..