Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet hocam hiç bir işe yaramaz o.

ben teşekkür ederim.

Elimden geldiğince, vakit buldukça zaman zaman farklı teknikleri paylaşacağım.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:10:58 -->-> Daha önceki mesaj 22:08:41 --

hocam hacklinksiz de geçilir o rakipler.

Ama uzun bir çalışma gerektirir.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:16:57 -->-> Daha önceki mesaj 22:10:58 --

hocam ben yaptığım şeyleri paylaştım.

Google page rank algoritması üzerine kurulu bir sistem olduğuna göre tavsiye olayı hiç bir zaman bitmez ve etki görmüyorum da diyemezsin bu şekilde link alımları halen faydalı ve faydalı olur zaten.

Ayrıca havadan birşeyler yazmadım bizzat uyguladıklarım bunlar.

Şunu da belirtim alt kelimelere alırken sayfa ilişkilendirip o şekilde almak en faydalı olanı. Fakat hepsini de bu şekilde almamak gerek. Google son zamanlarda yaptığı güncellemelerle indexlerdeki anasayfa rekabetini büyük ölçüde azalttı ve böylece alt sayfaları sıralamalara sokarak hızlı bir şekilde yükselmesini sağladı.

Yani doğrusu da o zaman anasayfanın indexlenmesi bence saçmalık. Ben bir şey arıyorsam ilgili sayfanın listelenmesini isterim. Ha ilgili sayfa yok ise ilişkilendiremiyorsa eğer Google aradığım kelime ile alt url yi o zaman anasayfa çıksın yapacak bir şey yok

www.site.com yerine www.site.com/anahtar-kelime şeklinde daha hızlı yükselme sağlanıyor. En doğru ilişkilendirmeyi o şekilde yaptığından dolayı. Ki zaten olması gereken de bu.

Dikkat eden olduysa wp kurdunuz site.com/anahtar-kelime ve bu şekilde anahtar kelimeye kasıldığı zaman normalden anasayfadan çok hızlı bir şekilde 2. 3.sayfaya site gelebiliyor. Normal anasayfanın gelmesi yapılan çalışmaya göre 1-2 ay alabilirken bu şekilde alt sayfa çalışması 1-2 hafta gibi sürede gelmesini sağlıyor. Ve oldukça rekabetli bir kelimeden bahsediyorum.

bu kısım daki açıklamanız güzel ve gerekliydi. Takip ettiğim rakip bir sitenin yukarıda bahsetmiş olduğunuz alt kelimeler ile 1. sırada o sitenin optimizasyonunu mu yapıyorsunuz diye de düşünmeden edemedim. Güzel bilgiler teşekkürler.