Şu anda dışardayım birazdan mesajlarınızı memnuniyetle cevaplayacağım teşekkürler.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:08:19 -->-> Daha önceki mesaj 21:21:07 --

GeNCo85 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beni de ekle hocam o zaman. Artık ingilizce videolara başlama zamanı geldi.
Tabii ki hocam listeye ekliyorum sizi de birazdan.

BroDomain adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam konuyla ilgili pm alabilir miyim? Gerçi konunuz gayet net ama sormak istediğim konu şu ki birçok e-book paylaşıldı, aldık, okuduk. Temel olarak aynı yöntemleri ısıtıp ısıtıp önümüze serdiler. İşte "haber sitelerini araştırın, kaza videolarını bulun, başlık değiştirin yükleyin" gibi. Size yönteminizin ne olduğunu sormuyorum, ancak bunlardan farklı, özgün bir yöntem midir? Bu konuyla ilgili bir pm alayım, eğer piyasadakilerden farklıysa ben de sipariş vermek isterim.
Ben zaten başta da belirttim hocam öyle yap çok kazanırsın böyle yap çok kazanırsın demedim kitapta böyle yapacaksınız, böyle edeceksiniz. Ben öyle haberle v.s ile hiç uğraşmıyorum hocam ve sanıyorum benimle aynı alanda ilgilenen de kimse yok bizim ülkemizden

Şu tiyoyu da vereyim madem içiniz rahat olsun

Seo, teknoloji, makyaj, araba kazası, haber, maç, dizi, film, ıvır zıvır değil

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:13:27 -->-> Daha önceki mesaj 22:08:19 --

Elentra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Skype Eklermısınız. eXorcisTKL
Konuya skype adresimi de ekliyorum hocam isteyen herkes eklesin fakat ofis işlerine yoğunlaştığımdan dolayı çok fazla cevap veremeyebilirim. Bu nedenle kitabı alan kişilere yeni bir skype adresi vereceğiz ve oradan 17:00-21:00 saatleri arasında teknik destek vereceğiz. Siz konuda bulunan skype adresimizi ekleyebilirsiniz. Teşekkürler.