Bence sade olması çok mühim. Ben herhangi bir tarih sitesine girdiğimde her yerden bilgi fışkırıyor sağdan soldan video çıkıyor bu benim hoşuma gitmiyor. Siz o kişiye sadece aradığı bilgiyi verebilecek ve sade bir site yaparsanız bir adım önde olursunuz bence.
Bizde bilgi kargaşası ile göz yormamasından yana düşüncedeyiz. Ücretli tema için konu açtım bekliyoruz.
hocam ben bir ara göktürkler ile alakalı bir site açmıştım, katkısı olursa, tasarım, script vs açısından inceleyebilirsiniz ve ya size devredebilirim, dış seonuzda kullanırsınız .tr backlink edinirsiniz vs.. pmnizi bekliyorum
pm attım hocam
Sade, Beyaz ve gri tonları ağırlıkta, Video için özel resim için özel yerler, Reklam yerleşimi profesyonel(Ciddi anlamda profesyonel, Bu işi forumda yapan arkadaşlar var danışın.), Sağlam bilgi, İtilafa düşülen konularda kaç farklı görüş varsa hepsinin konulması.. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Siteniz açıldığında bir tarih sever olarak faydalanmak isterim... Kolay gelsin.
http://www.freethemelayouts.com/show...rdpress-theme/
Bu güzel aslında buna benzer bir tema ve bir kaç ek ile güzel işler çıkartabiliriz.