Kardeşim burada 2 kuruş için satacağına önce kuşun o kanadını tedavi ettir. Her geçen gün hayvan bu yüzden acı çekiyor. Ayıptır tedavi için ne bekliyorsunuz? Hayır burada defolu gömlek satar gibi satış yapıyorsunuz.Hayvanı tedavi ettirin alıcısı varsa 100 liraya da alır zaten.
Sende burda laf ebeliği yapacağına git bir konuyu oku. Nerden biliyosun acı çektiğini? Sen kanadına detaylı baktın mı duyduğun kadarıyla iş yapıyorsun? İlk sen bi' adam gibi anlayıp burada bana akıl ver bir daha yazma bu konuya bir sorunun varsa özel mesaja gel. Ben göz kararı bakıp acı çekiyor, çekmiyor demedim. Bizzat bir veterinerle konuştum. Neden vermedin diyorsan akrabamız internetten oldu bu sohbet.
Merhaba hocam bir veteriner hekim olarak konuya yazmak istedim. Kanadını yaptırmak, muayene dahil 30-40 TL tutar demek vb. laflarınıza karşı olmak zorundayım. Bu bir cihaz değil ki kanadını değiştirelim. Canlılarda öyle birşey olsa hiç kimse engelli olmazdı değil mi? Veteriner Hekim'e götürürsünüz, elinden geleni yapar ama kesin düzelecek diye birşey söz konusu olmayabilir. Bunu belirtmek istedim. Alacak arkadaşında bunu bilmesini istiyorum. Aynı zamanda yavruyken oldu demişiniz. Aradan uzun süre geçmesi tedaviyi daha olumsuz etkiler bunu da söyleyeyim.
Bu sorunuza şöyle cevap vereyim. Her veteriner hekim sokak hayvanlarına yardım etmek, onları tedavi etmek ister. Fakat bazı art niyetliler sebebiyle insanın canı sıkılıyor; orası da ayrı bir nokta... Maddi duruma gelirsek tüm tedavi veya operasyon masraflarını veteriner hekim kendi cebinden harcayamayabilir. Bu gayet normal birşeydir. Sizlere tavsiyem bu tarz durumlar karşılaştığınız zaman öncelikle belediyenin barınaklarını tercih etmeniz. Tabi ki veteriner hekimlere de götürebilirsiniz. Elinden geleni yapacaklarını düşünüyorum.
Hocam, ben zaten bir veteriner ile görüştüm. Eskişehir içi bir tane kanatlıdan anlayan buldum. Cumartesi götüreceğim ondan önce götüremiyorum maddi açıdan sıkıntım var. Üstüne üstelik dişi kuşumda hasta 1. yumurtası sıkıştı ne anlama geldiğini anlarsınız. 2. Nefes darlığı var. İlgilenemem ikisiyle bir tanesi ciddi bir tanesi onun kadar değil.
Buda Benim Oğlum

Limon Konuşur Yaramaz

Kerata.
Kuşunuzun Tedavisini Yaptırın, Satılmadığı Hergün Ona Eziyet Çektiriyorsunuz. Birde Bu Zamana Kadar Beklemişsiniz Bence Siz Kuş Bakmayı Ticaret Olarak Görüyorsunuz.
Eziyet çektiğini nerden biliyorsun? Seven sevmeyen canı sıkılan doluştu buraya. Siz kimsiniz ki beni tanımadan etmeden benle ilgili yorum yapıyorsunuz? Üstte veteriner arkadaşın yorumunun altında açıkladım neden önceden götürmediğimi.
KUŞ ÜCRETSİZ ESKİŞEHİR İÇİ ALAN VARSA ELDEN VERELİM. ÜCRETSİZ SATIŞ KONUSU AÇMAK YASAKSA 1 KURUŞ KUŞ.
Şimdi yine doluşurlar kuş bakmayı ticaret olarak görüyoruz 1 kuruşa sattığımızdan.