Ne gibi bir açıklama beklemektesin? Konuda yorumum bulunuyor hocam 600 tl aşağısına cihaz gönderilmicek vede satılmicak. Aynı cahizı tesadüf değildir ya 700 tl vede 720 tl ye bu forum' da sattım. Cihazı beğendim almak istiyorum ama bütçem bukadar değil pazarlık söz konusumudur vb gibi açıklama ile gelinse amenna ama yok cihazın pasaport kaydı yokmuş diye bir açıklama ile ölü fiyatlara istemekte biraz saçma

bu nedenle tekliflerini geri çekenler neden hala cihaz pasaport kayıtsız olmasına rağmen hala fiyat istemekteler? Yeniden söylüyorum. Cihaz 600 tl aşağısına gönderilmicektir. Samimi olan vede alıp kullanmak isteyen bütçesi 600 tl olmayan kişiye ise özel bir fiyatla anında yollarım cihaz elimde kaldığı için değil samimi geldiği içindir. Her yıl 40 adet telefon alıyorum konuda belirttiğim gibi prim olarak dağıtıyorum. Bu ilk ve son satışım olmücak yani aynı zamanda kapanmamasına karşıda garanti veriyorm traderim de 2 adet sattığım kişiler mevcut aklında şüphe olan pm yolu ile iletişime geçip telefon vede şahsıma ait yaklaşım ve telefon satıldıktan sonraki herangi bir sorun ile yaklaşım ve gösterdiğim samimiyeti sorgulayabilirler.
Kapanmamaya karşı nasıl garanti veriyorsunuz anlamak gerçekten güç.Böyle kelimeler sarfeden birisi insanları mağdur ettiği için forumdan sınırsız banlandı.Diyeceğim o ki bu laflar boş laflar pasaport kaydını yaptırmazsanız er geç telefon kapanır