erdemozcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sonunda yazmaya başladın yani sırlarını öyle mi İlk sıraya beni yaz o zaman. Gözüm kapalı alırım, ne kadar çok çalıştığını çok iyi biliyorum...
Teşekkür ederim Erdem. Evet herkese kitabın fiyatı biraz pahalı geldi madem dedik fiyatları dibe vurduk ki insanların dualarını da kazanalım diye.

Incubus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birilerinin kitabı okuyup yorum yapması gerekiyor diğer potansiyel alıcılara yol göstermek için. Bu işteki az çok her yöntemi bildiğimi düşündüğüm için bu yol gösterici ben olabilirim. Referans olmayı pek sevmiyorum, ücretsiz olarak edinildiğinde bu çeşit hizmetler ne olursa olsun pozitif yorumlamak gerekiyormuş gibi hissediyorum. Daha objektif olabilmek için kitabı satın almak isterim madem böyle bir indirime gidildi, yol gösterici olmakta, yer yer bir şeyler öğrenmeye çabalamakta yarar var.

Ön sipariş ücretini kitap tesliminde mi yapıyoruz ya da öncesinde mi bilgim yok, eğer öncesinde yapılması gerekiyorsa şans oyunları hesabınızı alabilirim. Yarın gün içinde ödemeyi gerçekleştirebilirim. Kitap tesliminde ise de aynı şekilde halledebiliriz. Her iki şekilde de pm gönderirseniz hatırlamam için sevinirim.
Öncesinde ödemenizi alıyoruz. Ödeme bilgilerimizi gönderiyorum. Emin olun memnun kalacaksınız sizden ricam okuduktan sonra düşüncelerinizi burada paylaşmanızdır. Hayırlı olsun.