Arkadaşla skype üzerinden görüştüm.

Ciddi anlamda ortaklık ve yatırım için konuşmak istedim elimdeki parayı yeteneklerimi hepsini paylaştım. ancak arkadaş afedersiniz ama tırt çıktı. Hazırladığı yazılım ile ilk başta bot yapılabilecegini söyledi ben diger yazılımlar exe derlemesi vs sordugum zaman ise hepsine evet cevabı verdi ve son olarak ben sizin projeyle veritabanı uygulamaları yapabilecek miyim diye sordum arkadaş bunada evet dedi yani dedigi yazılım ile koskoca bi muhasebe programını kısa zamanda hazırlayabilecegimi söyledi. yani ya sanırım hayal dünyasında yaşıyor ya çok oyun oynuyor.

Bu arada merak ettim araştırdım, sizde araştırabilirsiniz.
mdsn sayfasında yaptıgı bi yorum var.Ben bilgisayar mühendisiyim yıllardır bu işin içindeyim ancak sordugu sorudan bile hiç bişey anlayamadım. c# ile php hazırlayıp kontrollerleri bulamamış?!

Yorum : "Merhabalar c# ile php hazırladım Fakat tam kontrollerini bulamadım 5-10 dakikasını ayırıp yardımcı olacak arkadaşa canı göülden teşekkürelr

sadarsadar42@hotmail.com" link : http://social.msdn.microsoft.com/For...b28677a3a75a/c

Biraz daha araştırdıgım zaman ise metin2 benzeri oyun sitelerinde takıldığını gördüm.

Ayrıca son olarak ekran görüntülerini istedim aramızda şu şekilde bi konuşma geçti

[22:05:05] Yaşar: yani çalınabilecek bi proje degil sonuçta bu sıfırdan oluşturulmuş bi fikir degil
[22:05:10] Yaşar: olan bişeyin basitleştirilmesi
[22:05:18] Yaşar: ekran görüntüsü atmanız cok mu sorun olur
[22:05:26] ismail ertürk: projeyi
[22:05:31] ismail ertürk: bilgisayarada taşımıyorum
[22:05:37] ismail ertürk: özel olarak
[22:05:41] ismail ertürk: hardiskte gerekli claışmamı yapar
[22:05:43] ismail ertürk: hardiskime
[22:05:43] ismail ertürk: atar
[22:05:47] ismail ertürk: bilgisayarımdan silerim

şunu demek istiyorum. Gidip diger forumlarda açtıgınız konuları burada açmayın.Bu sitede tanıdıgım çoğu kişi yıllardır bu işin içinde ve alanında profesyonel.