camfroger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanırım kısa zamanda adsense istiyorsun. Site yeniyse bir iki hafta devamlı içerik girin. Girebildiğiniz kadar. Sanmıyorum ki çok çabuk Google linklerinizi indeksleyebilsin. Bu yüzden her postu girdikten sonra "Google Webmaster Tools"tan "Google Gibi Getir" özelliğini kullanıp manuel olarak indeks yaptırın. Eğer kategorileri menü olarak kullanıyorsanız, All in one Seo'dan kategori noindex'i kaldırın ve site haritasında kategorilerinin gözükmesini sağlayın. Hatta kategorilere güzel açıklamalar yazıp, bunları da "Google Gibi Getir" ile indeksletin. Sitede güzel bir yere sitemap koyun.
Bana göre en az 300 kelime içeren 50-70 arası makale kabul edilmenizi sağlayacaktır. Ama yine de kısa zamanda çok zor... Bu söylediğim kısa zamanda adsense alabilmek için en kolay yöntem.
Her akşam Google Gibi Getir özelliğini kullanıyorum, her konuya değilde toplu olarak yapıyorum ve kategorileride evet menü olarak kullanıyorum ve güzel bir açıklama girdim hepsine, yine Google Gibi Getir özelliği ile kategorileride indexlettim .. Sitenin en altına yine uygun linkler ile Sitemap'ıda yerleştireceğim çünki henüz tasarımda değiştirmediğim birçok yer var Yorumunuz için çok teşekkür ederim

ALem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adsense'ye günlük en az +500 hittin olunca başvur hatta 1k olunca.. cünkü hit olmazsa adsensede bi işe yaramaz.
Öneriniz için çok teşekkür ederim, bende böyle düşünüyordum