DeLiBaKiS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaslar yanlis anlamayin eklentiniz ve ekibiniz süper.Ama ben eklentiyi alirken en kisa zamanda 3.2 versiyonu cikacak diye aldim bir ayi gecti hala güncelleme yok.
ben google kisaltma servisini kullanmak istiyorum.Diger kisaltma servislerinde 5 sn gibi bir bekleme süresi oluyor onun yerine google kisaltmayi biran önce ekleseniz iyi olacak.Günde bir tane konumu imletiyorum spama girmesin diye.
3.2 verisyonu icin sizden kesin tarih bekliyorum.Kolay gelsin iyi calismalar
Sayın DeliBakis yorum ve önerileriniz için çok teşekkür ederiz. Taktir edersiniz ki yoğun bir ilgi/ yoğun bir teknik destek temposu ve ofis yerleşiminden dolayı malesef ki çıkarmayı herkesden çok istediğimiz 3.2 versiyonunun çıkış tarihi biraz ertelemek zorunda kaldık. Bu tarih iki üç haftadan ibaret dolayısı ise 3.2 versiyonunu çıkarabilmemiz için ve versiyonunun HATALAR ile dolu olmaması ve bu HATALARI sizlere denettirerek eziyet çektirmemek adına titizce çalışmalarımızı yürütüyoruz.Yakın zaman içerisinde çıkış tarihi ile ilgili bir duyuru yayınlayacağız.

MarkaStore adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam hocam hala satış yapıyormun ?
Satışlarımız son sürhat devam etmektedir. Dilerseniz http://musteri.thatswp.com üzerinden siparişi gerçekleştirebilirsiniz.