işte piyasa ile ilgilenmediğin için ne kadar saçmaladığının farkında değilsin

10-08-2013 yapılan analizi bugün için uyguluyorsan bırak piyasayla ilgili olmanı mantıkla ilgili olmanı sorgulamak lazım.. bence ilgili olmadan yorum yapma..
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:07:45 -->-> Daha önceki mesaj 00:57:58 --
ayrıca o analizde her iki paritede de 300er pips kar edilmiş... bu gün eur/jpy paritesinin alış yönünde yükselmesinin sebebi avrupanın ekonomisinin iyileşmesi ve ayrıca savaş gündemi... ekonomi stabil bir araç değil kardeşim bir habere göre şekil alsın.. bir zahmet sende takip et sadece r10 a bakma.. mantık ta bunu gerektirir zaten
Bana sacmalama demek senin ne haddine, haddini bil. Ben sana hakaret etmedigim gibi sen de bana hakaret edemezsin. Edebini takin.
10.08.2013 te JPY USD ve EUR ya karsi deger kazanacak demissin. O gunden bu yana JPY USD ve EUR ya karsi deger kaybetmis, ac verdigim linklere, kendin bak. Her sey ortada, kivrilacak, yamulacak, saptiracak bir mesele yok. Ongorum yanlis cikti diyeceksin erdemli, edepli bicimde. Kimse kahin degil hepimiz kusurluyuz.
Ben senin yas itibariyle kardesin olamam. Olsam olsam abin olurum ama ben boyle kardesi de istemem, kalsin. Uslubuna bu acidan da cekiduzen vermen dogru olur.
Edep ogrenme firsati vermek icin mesajini sikayet ediyorum. Umarim edebin meyvelerini toplamaya basladiginda bu sikayetimi de hayirla yad edecek olgunlukta olursun.
Selametle...