ERA Network

Görüşmeler sonucu ERA Network`u açmış bulunmaktayız.
Sacrifice959 (Musa), Sifirdb (Mustafa) sizlere hizmet vermeye çalışacağız.

Kısaca kendimizi tanıtalım: (Bu tanıtma güven meselesini aşmamız ve dostluğumuzun daha çok pekişmesi içindir.)
Ben (Sifirdb) Mustafa. Afyonluyum ve İzmir`de yaşıyorum. 9 Eylül Maden Mühendisliği 4. Sınıfta okuyorum. R10'un eski üyesiyim. Aynı kullanıcı adıyla ****** da üyeliğim bulunmaktadır.
Arkadaşım (Sacrifice959) Musa. İzmirli ama Moskova`da Bilgisayar- Matematik üzerine master yapıyor. 3 senedir youtube işi ile meşgul oluyor. Kendimize göre 3 -5 bir şey kazanıyoruz: ) Youtube işine beraber başladık.

Bu zamana kadar güven vermeyecek bir yanlışımız olmadığını umuyorum. Varsa da pm den ya da yorumlarda bunu bildirebilirsiniz.

Neden Partnerlik?
*Çünkü eğer niche kelime kasmıyorsanız, partnerlik kesintiden sonra bile normal kanala göre karlıdır.
Partner kanalımız 1k izlenmeye 2-10 dolar vermektedir. Mesela 100% İngilizce bir partner kanal hesabındaki kazancı resimdeki gibidir:

Bu kazancı youtube ortaklığında elde etmeniz niche kelime kasmanıza bağlıdır. Yani gördüğünüz gibi partner kanallara youtube daha çok kazandırıyor.
Youtube ortaklığında bir videonun dolar ışığı yancak mı yanmıcak mı problemi partner kanalda olmaz. Sen daha videonu yüklerken para kazanmayı aktif edebilirsin.

ERA Network partnerlik koşulları:

*Kanalınız en az 1 ay önce açılmış olmalı.
*Kanalınız günlük en az 200 izlenim almalı.
*Kanalınızın Para kazanması aktif olmalı.
*Kanalınız hic bir uyarı yada telif almamış olmalıdır.
*Kanalınız 2500 ve üstü izlenime sahip olmalıdır.
*Kanalınızın en az 50 abonesi olmalıdır.

Bu özelliklerde bir kanala sahipseniz, patnerliğe başvurabilirsiniz.

Not: Soru: 1 ay değilde kanalım 29 günlük. Başvuru yapsam kabul edilir mi?
Cevap: Şartlardan biri eksikse partnerliğiniz kesinlikle kabul edilmez.

Era Network`te kesinti ne kadar olacak?
Normalde kesinti 30% dur. Fakat açılış sebebiyle ilk 10 eylüle kadar başvuran arkadaşlardan 25% kesinti yapılacaktır. Yani 1000$ kazandıysanız, 750$ sizindir.
10 Eylülden sonra başvuranlar için, 1000$ kazandıysanız, 700$ sizindir.

Not: Günlük izlenmesi çok yüksek olan kanalla başvuran bir kişi için bu oran düşebilir.

Ödemeler nasıl yapılacak?
Ödemeler PayPal üzerinden olacaktır. İlk ödeme diğer birçok Network şirketlerinde olduğu gibi bir sonraki ayın sonunda , daha sonraki ödemeler ay sonlarında yapılacaktır.
Ödeme alabilmek için en az kesintiler çıktıktan sonra 50$ size kalmalıdır. Yani %25 kesintisi olan bir kanal için hesabınızda yaklaşık 67$ birikmiş olmalıdır. %30 kesintisi olan bir kanal için hesabınızda yaklaşık 72$ birikmiş olmalıdır.

Nereye başvuru yapacağım?
Resmi sitemiz: www.eranetwork.net
Başvurularınızı bu siteye girerek yapabilirsiniz.
Kanalımız kısa bir süre için ana teması Türkçe olup, formlar vesaire diğer şeyler İngilizcedir. Kanalımız yakın zamanda İngilizce hizmet de verecektir.
Era Network, Forela Network`ü ile anlaşmalı olup, kanalınız kabul edildiğinde Forela Digital yazacaktır.
Kanalınızla partnerliğe başvurduğunuzda 1-7 gün içerisinde size olumlu ya da olumsuz geri dönüş yapılacaktır.

Sizinle nasıl iletişime geçeceğiz?
Eğer bir probleminiz olursa sitemizin sağ alt köşesinde chat ve mesaj gönderme bölümü mevcuttur. Online isek chat şeklinde değil isek mesaj şeklinde sorununuzu iletirseniz size en kısa zamanda dönüş yapılacaktır.

Kanalınızın Dashboard`u olacak mı?
Evet dashborad`u olacaktır. Başvurunuz kabul edildiğinden kısa bir süre sonra dashboard gönderilecektir.

NOT: Kanalınızın içeriğinin kopya içerik olduğu çok anlaşılmamalıdır. Çok belirgin programlar, diziler vs. kanalınızda mevcutsa kabul edilmesi çok zordur. Partner olduktan sonra bu konuda serbestsiniz. Fakat sürekli ihtar uyarısı almamalısınız.
Hayırlı olsun hepimize diyelim…
Unuttuğumuz şeyler varsa yorum kısmında soru cevap şeklinde bu eksikler giderilebilir.
Yazım hataları varsa affınıza sığınıyorum...
ERA Network.
Gelin beraber kazanalım