Teşekkürler hocam, bisiklet gerçekten bir tutku haline geliyor hele ki birlikte gezebileceğiniz arkadaşlarınız, sevdikleriniz varsa
Tabii hocam en basitinden şöyle açıklayayım ben; Normalde dış lastik almak istesen bisikletçiden 20-25 TL fiyat verir, benim bisikletin üzerindeki Schwalbe Black Jack lastiğin tanesi 50 Tl civarında tutuyor. Üzerindeki fren sistemi hidrolik son sürat gitseniz dahi çok kısa sürede bisiklet durabiliyor. Vites değiştirdiğinizi hissetmiyorsunuz bile çok seri vites değişimi gerçekleşiyor ki hız konusunda önemli bir unsur. 100 liraya alacağınız bir bisiklet demir olduğundan dolayı 20 kg civarında olacak, benim kullandığım bisiklet alüminyum ve 13 Kg. Eğer ki full karbon alırsanız bu ağırlık 7-8 Kg'ye kadar düşecektir, tırmanışlarda bisikletin hafif olması size avantaj sağlar.
Kısacası bir Tofaş ile Bugatti otomobili örnek verebiliriz. Piyasada 25-30 bin TL'ye kadar bisikletler var
anladım bir nevi sporcu bisikleti bir konu hakkındada bildiğimiz oldu teşekkürler hayırlı satışlar dilerim