ekrem çolak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet arkadaşlar şuanda çok kötü bir durumdayım böyle bir olay ilk defa başıma geliyor az önce isimtescile giriş yaptım çok güzel bir domain yakaladım yeni oluşturcağım web sitesi için uzantısı .com tam sepete ekledim tescil edeceğim baktığımda başkası tarafından alındığını gördüm isimtescili aradım bu durum çok ilginç dedim, bana kesinlikle bizim tarafımızdan böyle birşey olamayacağını söyledi. Ama çok ilginç bir durum çok yazık oldu domaine
şu domain adını yazarmısınız inceleyelim belki buradan birisi kayıt etmiştir. sizin mantığınız şu düşecek domain görürsünüz bu domaini tek ben takip ediyorum düşüncesine varırsınız hiç düşüncenizde acaba bu domaini benden başka takip eden varmı yokmu bunu düşünmezsiniz domain düştüyse sizden başka rakibiniz sizden önce davranmış olabilir bi ara banada aynısı oldu takip ettiğim bir domaini isimtescilden sorguladım kayıt ediyordum ödemeyi geçtim domaini kayıt etmedi sonra baktım domain kayıtlı whois bilgisini sorguladım domaini kayıt eden kişi benim samimi olduğum arkadaş çıktı şimdi bende gelip buraya konumu açsaydım sorguladığım domaini isimtescil aldı diye? türkiyeden bir çok domainci domaini isimtescilden kayıt eder senden başka domaini takip eden kişide senin gibi isimtescil kullanıcısıdır. en iyisi domain adını yaz sorgulayalım