Saati 10 TL den ps mi olur hocam.
Hocam ps4 yeni çıkıcağından 10TL normaldir. Ama fiyatı 2kişi olarak hesapladım. Tek kişi oynamak isterse 6Tl normaldir. Arada ps3 cafelere gidiyorum , 2 arkadaş saatine 6-7 TL ödüyoruz
hepsini ps4 almak yerine ps3, xbox 360, xbox one olarak düşünürseniz farklı alternatifler sağlamış olursunuz.
ayrıyetten guitar hero, xbox kinect oyunları gibi farklı oyunlarıda koymanızı öneririm.
guitar hero, xbox kinect gibi özellikleri giderler kısmına yazdım , Direksiyon seti ve guitar hero güzel seçenekler
Düşünce güzel ama bunların hepsini bi PS Cafe'de uygun bulmuyorum. Eğer düşündüğüm şekilse odasına tost isteyip oyun oynarken yiyecek e o halde Oyun Kol'una hep yağ bulaşacak vs. Ayrıca mekanın çok büyük olması gerek ki hem yeterli oda olsun hemde ferah olsun.
Haklısnız kollar yağlanıcak , masaya oturan ve sipriş verenlere
ANTIBAKTERİYEL ISLAK MENDİL verebilirim . Maliyeti pek fazla olmaz
gelir hesaplarını bol keseden yapmışsınız lakin bu işi yapmış birisi olarak ilk 5 6 ay tahmin ettiklerinizin çoğu gerçekleşmeyecek.
Gelir hesaplarını min yaptığımı düşünüyordum , Makinaların 5 saat açık değilde 3 saat açık kaldığını düşünürsek ; yine elime 1000 - 2000 TL arası kazancım olucak
Lig tv yıllık 20bin TL istiyorsa cidden çok gereksiz olur. Aylık 1600TL gibi masraf..
Mekan kaliteli olursa 10 lira uygun.
Açtıktan sonra adresi verirseniz gelip oynarız bizde
@gokhanua;
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:54:05 -->-> Daha önceki mesaj 19:53:04 --
Mekanın boyutuna alanına göre veriyorlar, yanlış bilgilendiriyorsunuz
Tabiki Beklerim , teşekkür ederim
Yorumlarınız için teşekkür ederim