Kanal Adresi : (Yazılabilir yada pm ile verilebilir.)
Kanalın abone sayısı : (387 abone)
Toplam video görüntülenme sayısı : (800.312 görüntüleme)
Hesap Kayıt Tarihi : (En az 6 aylık tam tarih hatırlamıyorum.)
Kanalın dili :Türkçe
Kanaldaki videoların türü ve sayısı : (Dizi-404 video) (Vds ile atıldı)
Hesabın herhangi bir ihlali var mıdır ? : (Telif veya topluluk ihtarı yok.ancak ortalama 2** kladar videoda eşleşen uyarısı var. bunun sebebide diziyi partlara bölerek arttık. ve dizinin başlangıcındaki şarkılar sebebiyle eşleşenler mevcut. bu uyarıları silmedim. dizi yarım kalmasın diye. izleyici kacmasın diye.)
Tekrar belirtiyorum. kanalda 200 kadar videoda reklam yoktur. eşleşen 3cü taraf uyarısı mevcuttur. bölümleri eksik koymamak adına böyle yaptım. alıcı arkadaş isterse o videoları silerim.

amacımız izleyiciyi kaçırmamaktır. bu yüzden videoların bir zararı olmadıgından silinmemiştir.

Hesap herhangi bir sebepten engel yedi mi, yediyse sebebi neydi ? :hayır yemedi
Kanala 15 dakikadan uzun video eklenebiliyor mu ? :evvet
Kanalda özel küçük resim izni var mı ? :evet
Kanal üzerinden para kazanma aktif mi ? :evet
Hesapta adsense engeli bulunuyor mu ? :hayır
Kanal üzerinden kazanılan aylık ortalama gelir ? :fotolar ve harici acıklamalarda acıklanacak.
Kanal Hakkında Ek Bilgi :kanal cok eski olmasına ragmen 8 agustos tarihinde videolar upload başlanmış ve 10-11 agustos tarihinden sonra acıklama ve etiket girilmiştir. bu sebepten 12 agustos tarihinden itibaren kazanc grafigi artmaya başlanmıştır. agustos ayında 12 agustosdan itibaren 31 agustosa kadar.167 dolar bırakmıştır.

kanalın telif yeme ihtimali düşüktür. diziler part part atılmış ve telif ihbarlarından korunmak amacıyla kanal alakasız bir url üzerine oluşturulmuştur.

kanal sürekli güncelleme gerektirmez eski bölümler atıldı. alan arkadaş adsense ilişkilendirmesini yaparak kanalı haline bırakabilir. güncellik ihtiyacı yok.

videolar yoruma kapatlmıştır o yüzden yorum mevcut degildir.

4-5 sene önceki bölümler

fotolar aşşagıda. harici foto istenirse atılabilir.
iletişim için 0507 608 76 45 gece 4e kadar aranabilir.

gelen teklifler değerlendirilecek. hemen al fiyatı 400 tl nakit .