Merhaba arkadaşlar bir sorunum var size anlatmak istiyorum belki birinin başına gelmiştir umarım çaresini bulabiliriz
Oyunum 1 haftadır açık baya bir oyuncu sayısına erişti fakat şöyle bir problemim mevcut..

Oyunu açıyorum bazen 1 saat sonra bazen 20 saat sonra bazen 2 gün sonra oyunun herhangi bir kanalı kapanıyor
ardında bir diğer kanalda kapanıyor game dosyası değiştim tüm configleri düzenledim ipfw düzenledim
makineyi değiştim o anki syserr'e bakıyorum normalde hep olan hatalar dönüyor ve DB portuna birden bağlantısı kesiliyor
ve oyun connection refused vererek kapanıyor. yardım edebilecek olan var mı?

DB SYSERR

SYSERR: Sep 2 05:04:32 :: hupsig: SIGHUP, SIGINT, SIGTERM signal has been received. shutting down.

SYSERR: Sep 2 05:28:59 :: Start: TABLE_POSTFIX not configured use default

SYSERR: Sep 2 05:28:59 :: DirectQuery: AsyncSQL:irectQuery : mysql_query error: Column 'name' in field list is ambiguous
query: SELECT pid, name, date FROM monarch_candidacy a, player b where a.pid = b.id

SYSERR: Sep 2 05:29:00 :: Load: DirectQuery failed(SELECT IP_FROM, IP_TO, COUNTRY_NAME FROM iptocountry)

SYSERR: Sep 2 05:42:17 :: hupsig: SIGHUP, SIGINT, SIGTERM signal has been received. shutting down.