Site adresi: PM ile verilecektir.

Site içeriği: Güncel Blog

Site hiti: 1500-2000 arası değişiyor

Site PR: 3

Site Yaşı: 3

Alexa Rank: 500.000 (Günlük ortalama 50-100k düşüyor.)

Tanıtım Yazılarınız Anında İndex Alsın!

Fiyatlar:
Paket 1: Yazıyı Siz Yazıp Yollarsanız: 5
=> Mutlaka Özgün Olmalı! (Sosyal Medya ve Paravan Desteksiz)

Paket 2: Yazıyı Biz Yazıp Yayınlarsak: 10
(Sosyal Medya ve Paravan Desteksiz)

Paket 3: Yazıyı Siz Yazıp Yollarsanız: 10
=> Mutlaka Özgün Olmalı! (Sosyal Medya ve Paravan Destekli)

Paket 4: Yazıyı Biz Yazıp Yayınlarsak: 15
(Sosyal Medya ve Paravan Destekli)

Siteye Günlük 3-20 arası ÖZGÜN içerik eklenmektedir!

Paravan ve Sosyal Medya Desteği Nedir?
(1 Facebook Profil, 2 Facebook Sayfası, 5 Twitter Hesabı, 1 Linkedin Hesabı, 8 Tumblr Hesabı, 1 Friendfeed hesabı, 1 Del.icio.us hesabı, 1 Diigo Hesabı, 30 WordPress.com Blogu-geneli 2 senelik-, 26 Blogger Hesabı, 1 Blog.com hesabı, 1 Live Journal Hesabı)
  • Aşağıda bulunan sistemlerin hepsine bana verdiğiniz makaleyi yayınladığım sitemi 5 farklı şekilde Spin(değiştirerek)lereyek yolluyor. Bu da tanıtım yazınızı daha güçlü hale getiriyor. Bu dönemde Paravan Bloglar ve Sosyal Medya'nın yararını bilmeyen kalmamıştır.
    -
  • Sistemimizde şuan 75 adet (65 Paravan 10 Sosyal Medya) hesap bulunmaktadır.
    -
  • Her gün yenileri eklenmektedir.
    -
  • Paravan blogların çoğu eskidir ve yazıya direkt olarak etki eder güçlendirir. (Malumunuzdur ki yazınız 1 sitede duracak o sitede sizin linkiniz olacak, o yazıyı da ek olarak 75 servise daha yollayacağız, oluşan gücü düşünün bi)
    -
  • Paravan Blogların Bazıları hemen index alır bazıları ise geç index alır, bu yüzden hiçbir zararı yoktur, doğal backlink olarak görünmektedirler yavaş yavaş google tarafından görüldüğü için.

İşte Yazınızın Gideceği Servisler!
(Hesaplara her gün yenileri eklenmektedir)

Paravanlarımızı kullanan bir sitenin hit artış grafiği!

Ödeme yöntemleri:

PayPal Ödemelerinde +3 ekstradan ücret alınmaktadır.

Eski sitemden sattığım tanıtım yazısı konusuna buraya tıkla***** ulaşabilir, müşterilerin yorumlarına bakabilirsiniz...