istanbulluwm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alan arkadaş konuya yazmamış traderda vermemiş aldığına dair domainde hala aynı kişide gözüküyor, domaini satan arkadaş ödemeyi hangi tarihte aldığına dair dekontu konuya eklerse sorun çözülmüş olur.

Siz Kendi Kendinize Yazıp Çizmişsiniz. Lakin Soruları NET Bir şekilde açıklayayım.

ilk Mesaj'da Konu içine Gerekli Açıklamayı Zaten Yapmıştım. Sizde Kalmasına İMKAN yok! neden? Siz daha Konuya Teklif vermeden Önce Anlaşma sağlanmıştı. Arkadaştan dönüş bekliyordum. Teklif Sunan Arkadaş Telefon ile beni arayıp İBAN Bilgisi istedi. Domain Sizde Kalmadan Açık arttırma Bitmeden Önce Olan işlem. bitmeden dönüş yaptı.

siz 31/8/2013 Saat 01:16:24'de teklif vermişsiniz. sizin teklifiniz geçersiz.. altta PM ekliyorum. Arkadaşın Teklif Sunduğunda Kırmızı ile işaretledim. 30/08/2013 Saat 15:40:49

--------

Soru 1 : WHOİS BİLGİLERİ yok ben domaini satmadım satmış gibi yaptım ))) whois bilgileri ben "hasret" isimli üye arkadaştan almıştım ondan bana geçti ben sattım başkasına whois halen " hasret " üzerine. kısaca whois değişmedi diye domain satılmadı anlamına gelmez.

2. Sorun Dekont Ekleme. Sen Farzet Ben Ödemeyi KASIM 2015 'de alacam bu seni neden ilgilendirsin? ödeme yöntemlerini şahıs ile konuşup ben satıcı olarak onayladıktan sonra bu yok efendim ödemeyi ne zaman almışım vs vs sizi bağlamaz'ki... ama içiniz rahat olsun yinede olayı özetliyeyim. bu arkadaşın arkadaşı sanırım ödeme yaptı AKBANK olarak forumdan aracı bulduk o Arkadaşta Garanti Bankasına Aktardı. Kısacası Ödeme Alındı Domain Satıldı. daha neyin mevzusunu yapıyorsunuz?

3. soru +trade ve Konuya Aldım Mesajı Yazmama: bu forumda domain alıp veya satan öyle insanlar varki +trade nasıl verilir bilmiyor. ben her satışımda +trade peşinde koşsaydım vay vay vay halimize. ayrıca ben bunu aldım BURAYADA yazıyorum. diye birşeymi var? kaç domain aldık kaç domain sattık. adam yazmaz yazmaz bu ona kalmış. bazı arkadaşlar misal veriyorum ben adımın açıklanmasını vs de istemiyorum diyebiliyor. lakin akıllarda soru işareti olmaması için ben yine şahsın üye adını ilk mesaj'a yazdım. zor değil madem AJAN 007 oldunuz olayı araştırıyorsunuz o zaman atarsınız PM satın alan adama detaylı olarak sorarsınız

YİNEDE AKLINIZDA SORULAR KALDIYSA ÇEKİNMEDEN SORUN HİÇ SIKILMADAN YANITLARIM )