arkadaşlar konu 55 sayfa olmuş. bu kadar işin arasında küsürat hata olabilir ki ben bu kadar ilgili bir kişi ile daha önce çok nadir çalışmışımdır ve bu hizmet ve iyiniyete youtube gibi bir işte işin doğasından kaynaklanan fire düzeyinde şeyler olur mutlaka.
bunun dışında 55 sayfa olmuş konuda artık referans vs istenmez konuya bakılır ve karar verilir...
Ben aldığım hizmetten memnunum. İşini bilen ve bence sorunsuz yapan bir kişi.
Bunları tabii adamı sürekli meşgul edin de benim işleri sonraya atsın diye yazmadım, azar azar adamı yormadan çalışın işte
Hayırlı çalışmalar diliyorum...
iyi dilekleriniz için teşekkürler.
hocam kanalla pek ilgilenmiyorum. Siz eklediğinizde 1 hafta falan takip ettim. Bi sorun çıkmadı. Daha sonra bikaç gün başka işlerle falan ilgilendim. Tekrar kanala bi bakıyım dedim. 2-3 videoda Telif hakkı ihbarı vardı. Onları kaldırdım. Sonra yine bikaç gün başka işlerle uğraştım. Ve Şuan tarih 31 ağuston bu tarihten 3-4 gün önce kanalıma girdiğimde kanalım kapanmıştı. Tahminime göre yine telif ihbarı gelmiştir. Bende hesaba giremediğim ve videoları kaldıramadığım için hesabı kapatmışlar.
NOT: Net tarih ve miktar bilmiyorum. Çünkü youtube kanalımda pek ilgilenmedim. Tek sizin 50 denemeniz ve benim aylar önce eklediğim 3-4 video vardı.
Net bir bilginiz yok ama net olarak benim yüklediğim videolar yüzünden kanalınızın kapandığını söyleyebiliyorsunuz.
Sağlık olsun hocam bir kaybınız yok neticede.