Öncelikle bir üst mesajda size cevap yazan arkadaşla hiç bir ilişkim yoktur, saolsun duyarlılık gösterip mesaj yazmış
Ben bu işe kendimde fayda görüp başladım. İlk işlerimden sonra da acaba zararı olur da millete yüzümü kara çıkartır mı diye r10' un bilindik seocularına bu konuyu sordum ve çok güzelbir yöntem bulduğumu, bunu daha pahalıya satmam gerektiğini, hatta yabancı siteler bloglar açıp oralara da yönlendirip kendime çalışmamı önerdiler.
Şu ana kadar ilk defa sizden böyle bir şikayet oldu hocam tumblr siteler genel olarak küçük bloglar oluyor ve çok geç indexlendiği için google un linkleri görüp de backlink kasmışsın demesi imkansız tamamen doğal yani, sonuçta tumblr kullanıcılarından bir tanesi sitenizi öneriyor ve doğal yollarla reblog yöntemiyle yayılıyor sosyal medya linki olduğu için google bunu ayırt edebilecek düzeyde
Düzenli olarak haftalık 1-2 k kastığım arkadaşlar var, hatta raporlar bazen bu yüzden gecikir onlarla öyle anlaştığımız için ve araya girdiği için
Yeni sitesine 4-5k kastığım arkadaşlar var, ne bilim 150- 200 kişiye r10 dan 20 -30 kişiye de r10 dışından çalışma yaptım. şu ana kadar en ufak bir zarara uğrayan olmadı keyword sitelerde 2. sıradan 1. sıraya yükselttiğimiz arkadaşlar oldu. Seo işleri yapan bir çok kurumsal site sahibine de çalışma teslim ediyorum, benden sürekli çalışma alıp müşterilerine teslim ediyorlar..
Ben kendi siteme neredeyse her gün 400- 500 blog kasarak 2-3 ay boyunca link aldığımı biliyorum linkler doğal olduğundan ve üstelik tıklanıp hit akışı da sağladğından dolayı hiç bir zararını görmedim aksine hep yükseldim. ÜStelik sadece kelime bazlı değil pagerenk alexa, genel olarak tüm aramalarda yükselme gibi bir çok faydasını gördüm. Kelime hitli siteler bu aralar sürekli yer değiştiriyor, üstelik oyun sitelerinin durumları malum,muhtemelen bu dalgalanmalardan birisine denk geldiniz diye tahmin ediyorum hocam, umarım eskisindende iyi yerlere gelir siteniz, sağlıcakla kalın