Uzun süredir üzerinde çalıştığımız WordPress Oyunmio Temasını sizlere sunuyoruz.
İlgili tema valid olarak kodlanmış olup gtmetrix sayfa hızı
%96'dır. Oyun resimlerinde timthumb cache optimize kullanılmış olup, seo için gerekli h tagları, başlıklar h1 linkler h2 şeklinde sıralanmıştır. Yanı sıra, google'da sitenin kategorisel olarak çıkması için seobreadcrumbs özelliğide mevcuttur.
Gtmetrix Tema Açılış Hızı Tema özellikleri ve panel üzerinden yapabilecekleriniz ;
- 3 Farklı renkten (siyah, mor, pembe) istediğini seçebilirsiniz.
- Logo, favicon, meta ve sayaç kodlarınınızı ekleyebilirsiniz.
- Sol kısım kategori, üst menü ve alt kısımlarda menü desteği mevcuttur. İstediğiniz şekilde düzenleyebilir, sıralamalarını ve isimlerini değiştirebilir yahut kaldırabilirsiniz.
- Site açıklamaları footer, ana sayfa ve alt bölüm copyright kısımlarını istediğiniz şekilde düzenleyebilirsiniz.
- Sosyal alanlar facebook google+ kısımlarını panelden isteğinize bağlı otomatik olarak yönetebilirsiniz.
- Temada yer alan 8 adet reklam kısımlarını dilediğiniz gibi kontrol edebilirsiniz. Reklam düzeni: Ana sayfa header 728x90, ana sayfa, kategori, etiket sayfalarında oyun içi 300x250, oyun sayfasında 2 adet 300x250, oynama sayfasında ise oyun altı 728x90 reklam kısımları mevcuttur. Tüm alanları panelden dilediğiniz yönetebilirsiniz.
Oyunlar nasıl ekleniyor?
Oyun açıklamasını normal yazı kısmına ekliyor, swf ve oyun resmi içinde gerekli özel alanları dolduruyorsunuz. Şayet oyunun, swf haricinde iframe olarak eklenmesi gerekiyorsa onun içinde özel bölümü kullanıyorsunuz. Hangi kısmı doldurursanız o kısım aktif oluyor.
Bot var mı?
Malesef bot yok, dileyen arkadaşlar forumda bot işleri yapan arkadaşlardan hizmet alabilir. Botçuya söylemeniz gereken sadece şudur; resim özel alan adı: oyunresim swf özel alan adı: oyunswf iframe kısmı ise: iframe onlara bu 3 özel alan ismini vermeniz yeterli. Zaten kendisi ayarlayacaktır.
Tema Paneli Görüntüsü Oyun Ekleme Kısmı DEMO 1 (Mor) -
DEMO 2 (Siyah) -
DEMO3 (Pembe) Fiyat :
30 TL'dir.
Kurulum Ücretsizdir.
Not: Konuyu daha önce Dark_Mark açmıştı yoğunluğu sebebi ile ben devir aldım. Temanın tüm detayları ile ben ilgileneceğim