ben bir sitede ciddi denedim günde 4000 dolar kazanıyordu rakip ilk sıradaki site globalde.Beklediğim etkiyi göremedim görememin sebebi share ile ilgili olabilir sadece + lamak çok etki etmiyor olabilir.
Ya da başka sebepler...
1600 gerçek kişiden google plus aldım bunlar + ladıkları sayfaları hakkımda sayfasında gösterdiği için backlink gelmiş oluyor google plustan.500 twitter retweet vardı .Adam sitesine bağlamış twitter postları . Adamın retweeti ile backlink bile almış oldum
Hal böle ama hala büyük bir link etkisi var.Onun için ben hiti milyona ulaşan sitelere karşı başarı yakalayamadım. Max 4. oldum en fazlada 3 olmam gerekti normali buydu.Adam hiç kasmadıgı halde sadece youtube çok izlenen videoların altından link vermiş oraya bayadır hala sıralamasını korur.
Google plus alınca 1600 tane amerikada vps var .kelimeyi ordan aratıyorum google sonuçlarında 600 US People Like This gibi özellikle belirtiyordu.Hiç gördünümüz böle bişi bilemiyorum
Kodları yapan olursa ücretli/ücretsiz bana ulaşsın para veririz.Hem follow hem google+ için.
Facebook likes don't influence SEO ranking. Matt Cutts said they (FB likes) can only show Google this content is interesting, but it doesn't influence ranking directly.