Merhaba arkadaşlar,
Gmail hesabınızdan youtube'a giriş yaptığınızda kanal oluşturabiliyorsunuz ve tüm kanallar şeklinde ayrı bir bölüm var, ordan yeni kanal oluşturarak hesabınızda görebiliyorsunuz.
Tüm alt kanalların kendilerine ait mail adreslerini ve şifrelerini oluşturun. Eğer gmail hesabınıza bağlı ana kanal kapanırsa muhtemelen diğer kanallarınızada giremeyeceksiniz. Fakat alt kanallarınıza ait mail adresi ve şifreyi daha önce oluşturduysanız kanalınıza tekrar giriş yapabilirsiniz. ( Bu detayı tam bilmiyorum bilen varsa bilgisini paylaşabilir)
Youtube ile bir süre ilgilenmiyordum, silah videoları ile ilgili kanal açtım, kanal kapandı fakat aynı gmail adresine bağlı alt kanal hala aktif olduğunu gördüm ve tesadüfen mail adresini buldum, o şekilde giriş yaptım
Bu belirttiğim detaylar belkide doğru olmayabilir ama gördüğüm kadarıyla böyle bir ince detay var gibi... Tecrübeli arkadaşlar konuya açıklık getirirse iyi olur.
Ayrıca hesabınızdaki alt kanallara mail adresi nasıl oluştururuz diye soracak olursanız onuda tesadüfen gördüm, ilk başta belirttiğim detay doğruluk kazansın, konu içerisinde resimli paylaşırız.
Bol hitli ve kazançlı günler
Alt kanala girip youtube ayarlarından '3. taraflar için şifre oluştur' seçeneğine tıkladığınızda o alt kanalınıza ait maili görüp ona şifre oluşturabiliyorsunuz. O mail ve şifreyle direk olarakta alt kanalınıza giriyorsunuz.
Lakin ana hesap kapanırsa o alt kanalda etkileniyormu onu tam olarak bilmiyorum.