civilengineer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Diyelim ki algoritmik bir ceza aldık ki benim de öyle sanırım. Herhangi bir uyarı gelmedi, tekrar değerlendirme isteği yolladım manuel işlem oldu şüphesini de belrittim hem de 2 kez. Gelen cevaplar aynı, öyle bir sorun görülmedi, başka ihtimalleri düşünün gibisinden.

gelen cevap :

Başka ihtimalleri düşünüyorum. Nedir bunlar:

Klasik seo paketleri, aç gözlülük yaptım, çok zor anahtar kelimede ilk sayfadaydım, ilk 3 e yükselmek istedim vakti zamanında yaklaşık 10 ay oldu, hala düzelmedi.

Sonrasında ne yaptıysam fayda etmedi. Boşverdim ben de, Aldıgım yaklaşık 5-10 arası linkleri (zamana yayılı olarak aldıım) kaldırttım. ( yine zamana yayarak kaldırttım). Ama doğal olarak baya bi link kaybı yaşadım.

Doğallığa vurdum herşeyi. Doğal backlinkler kazandım. Sosyal medyaya, bumerang gibi platformlara eğildim. O da fayda etmedi. Napcamı şaşırdım açıkcası, saldım gittim. Bulanlar bir şekilde buluyor sitemi hala.

İçerikler %100 özgün, faydalı, sosyal ağlarda kitlesi tarafından tartışılp paylaşılan, sürekliyorumlarla, içeriklerle güncel tutulan olmasına rağmen, dedğim gibi google dan gelen eski hitlerin %50 si oranında geliyor, indeks hızım aynı anında ama esksi gibi ilk sayfalarda olmuyor. eskiden ekledğim konu anında ilk sayfaya çıkardı şmdi ilk ilk 3 ü görürse seviniyorum.

Link reddetmeyi deneyecektm ama Google dan bu cevabı alınca denemedim. Sitemin kalitesinden şüphenz olmasın. Benim tek güvencem bu, er ya da geç Google hakettği değeri tekrar verecektir diye düşünüyorum, yani umarım
10 ay dediğinizi görünce içim karardı. hala üzerine titriyorum sitenin fakat fayda sağlayamadım bende. Link reddetme yapalı epey oldu ama onunda bir etkisini göremedim.

Tamamiyle aynı sorunu yaşıyoruz gibi görünüyor. İlk 3 sayfadan girerse sevinecek durumdayız.

Ben en azından 3-4 ayda çıkar düzelir diye düşünüyordum.