Hocam aynı sıkıntıları bende yaşıyorum, çevre sorunu olarak değil aslında bunu aşmış durumdayım. Çünki evliyim ve 1 cocugum var, velhasılı eşim evde sürekli bilgisayarla uğraştıgımı biliyor ve kazancın nereden geldiğinin, nasıl geçindiğimizin farkında. Ailemden de ayrıyım, onlar ilçe de ben seo işleri hızlı döndüğü için ile taşındım. Bu konuda hiçbir sıkıntı yok. Bir de ortağım var benimle aynı durumda, onu da alt katıma taşıdık, birlikteyiz işte. Koşturmacalarımız da eğlencelerimizde birlikte oluyor. Fakat çocuklardan ötürü bu işi ofis ortamına çevirme düşüncesi içerisindeyiz. Baba baba peşinden ayrılmıyor, yok powere bastı yok klavyeye oturdu bi sürü sıkıntı

tatlı sıkıntılar ama belli bi zamandan sonra çekilmez oluyor

) Herneyse işte biraz birikim yapacağız ve emlak dükkanı adı altında veyahutta reklam ajansı adı altında bir ofis açıp 2 bilgisayar koyacağız. Sabahleyin mesaiye kalkıp gideceksin, akşam döneceksin ki birşeyleri daha iyi başarabil. Burada sigortalı bir işe gir çalış vb şeyleri söyleyen arkadaşlar var, bana da çok söylediler 5 yıl boyunca bir fabrikada çalıştım 5 yılın sonunda bırakıp ayrıldığımda elimde olan şey kredi kartından kalan borçlardı. Şuan hem geçmişten gelen borçlarımı ödeyebiliyorum hemde evimi geçindirebiliyorum. Ne yapacaksınız yapın ama önceliğiniz bildiğiniz iş olsun derim ben. Gireyim bir işe çalışayım derseniz burdan gelen para angare olarak gelmeye başlar, sonra bir bakmışsınız kazanç düşüyor ama sadece izlemekle yetiniyorsunuz çünki düzen değişmiş, sistem değişmiş, algoritma değişmiş toparlamanız uzun sürer. Yaptığınız işi ofis ortamına çevirerek, işin ciddiyetini çoğaltmış ve işinize ayırdığınız zamanı da uzatmış olacaksınız ki bu da sizin ofis masraflarınızı karşılarken aynı zamanda önceki kazancınızın daha fazlasının kaldığınıda göreceksiniz. Bu yolun yolcusu olan herkes bu yol ayrımına bir gün geliyor, bence yol ayrımından geçişiniz yine geldiğiniz yol doğrultusunda olsun.