TheOne adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam buraya gelecek yorumları ilgiyle takip ediyorum. İyi bir konu açmışsınız. Bir çok kişinin de yaşadığı bir sorun bu. Başkaları ne diyor diye düşünmeyin diyen arkadaşlar var ama bu yaşa gelmişiz evde oturup bilgisayar başında bir şeyler yapıyoruz bir de paramız oluyor. E doğal olarak:

- "Ne iş yapıyor bizim oğlan?"
- "Bilmiyorum bilgisayarla oyunuyor."
- "Vah vah.. Bizim orda asgari ücretle işe girsin"

Yahu ben sizin bana verdiğiniz paranın üç katını vereyim çekin gidin başımdan. Sigorta olayını da kendimiz çözeriz ama bir yerde anlaşılamamak cidden can sıkıcı oluyor.

İkinci bir konu da kredi mevzusu. Eğer bordro veya ticari kayıt olmazsa kredilendirilme ihtimalimiz olmuyor. Bu da her şeyi birikimle yapmak gibi bir sonucu doğuracak. Cidden zor oluyor, hatta olmuyor.
Hocam sabit bir iş daha iyidir. sigorta yapılır diyorsunuz ama bizim millet sigortaya vereceğim parayı değerlendireyim diyor. sonra zamanı gelince keşke sigortalı olsaydım diyecek..
Bu devirde hocam internet üzerinden para kazanmakta zorlaştı artık. ama bir gelir olsa yandan ek iş olarak interneti de idare eder. hemde sigortası olur.

İşte demek istediğim sigorta olayı öyle çözülmekle olmuyor hocam bizim milletle.. şimdi kazanırsınız üç katı parayı fakat bir dahaki ay ne olacağı belli değil önünü görmek her zaman iyidir..