RDY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben şike yapıp yapmadığını bilecek konumda değilim hocam. Sadece mevcut durumdan fikir yürüterek sonuç çıkarmaya çalışıyorum.

Aynı mantıkla size başka bir soru sorayım, Fenerbahçe şike yaptı mı ? Yaptı ise neye dayanarak bunu söylüyorsunuz ? Yaptı ise şike yaptığı rakipler nerede ? Kimlere para gönderilmiş veyahut kimler tehdit edilmiş ?

Bakın tekrar ediyorum şike yapıp yapmadığını bilemem lakin ortada mahkeme kararı yokken, deliller yokken hiçbir karar yokken, TFF yöneticileri ( daha sonra GS yönetimine giriyorlar ) hangi hakla Fenerbahçe'den habersiz, Fenerbahçe adına Uefa ile pazarlık yapıyor ?
Mahkeme Fenerbahçe'nin şike yaptığına karar verdi,o yüzden Fenerbahçe şike yaptı diyebiliyorum.Zaten tapeleri az biraz okursanız şikenin var olduğunu göreceksiniz.Yani size dürüstçe söylüyorum aynı şeyler benim takımımın başına gelse sağı solu suçlayacağıma başkanı suçlarım.

Sürecin ilk günlerini hatırlarsanız Uefa "yüzde 1 ihtimal varsa bile şike ile adı geçenleri düşürün"diye açıklama yapmıştı.Zaten UEFA baştan beri bu işin bu kadar uzamaması gerektiğini söylüyor.Yargı süreci 2 yıl kadar sürüyor yani şüpheniz varsa 2 yıl beklemeyin düşürün diyorlar,TFF'de UEFA ile bunun görüşmesini yapıyor.Ebru Köksal o dönemde TFF'nin genel sekreteri ve bu mevkide olduğu için görüşmelere katılıyor.Peki Ebru Köksal'a bu görevi veren kim?Fanatik Fenerbahçeli Mehmet Ali Aydınlar.Kabul edelim hocam en baştan kangrenli parmağımızı kesecektik kolumuza hiç yayılmayacaktı kangren.
Daha çok tape vardı ama zamanla silinmiş.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:59:19 -->-> Daha önceki mesaj 13:56:06 --