M y adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya kardeşim ne diyosun ya HD mi yazdım ben? Harddsikin yanarsa sadece harddiskini değiştirirsen sorun yok ama bilgisayarı toptan değiştirirsen yeni lisans gerekir.

Program resim eklemiyorki kaç saniye gösterileceğini ayarlayacaksın. Toplu olarak seçtiğin videoların başına ve sonuna "video" ekliyor. Resimlerin kaç saniye gösterilmesini ayarlamak ne anlama geliyor? 10 TL lik programdan ne bekliyorsun?
Alıntı
Ya kardeşim ne diyosun ya
Ticaret yapan biri için bu tarz uslupsuz kelimeler kullanmayın bunu belirteyim öncelikle.

Sonrasında ise ben resim ekleniyor diye görmüştüm yanlış görmüşüm haklısın, videoya bidaha baktım başına ve sonuna video ekleniyormuş okey sorun yok resim olduğunu düşünerekten zaman ayarlı yapabilirmisin demiştim.

10 tl yada 100 tl farkı varmı? bakarsın bu programın sevilecek 1000 satış yapacaksın? lisans olayında eğer hddnin başına bişey gelirse bunu 1 seferlik düzeltmek ticaretin açısından iyi olucak bidaha lisans al diye dayatmak güzel bişey değil gene ya sen gibi kelimelerde kullanmazsan sevinirim kötüleyici bişey yazmıyorum sana ama kime sinirlendiysen git ona söyle diyeceklerini burda kimse bu lafları kaldırmaz bilesin.

Sonuçta sende hayrına iş yapmıyon burdakilerde dimi birbirimizi kırmaya gerek yok karşınızdakide çocuk değil.

Edit: lisans olayını bir kereliğine değiştirme okeyi veriyosan almak istiyorum.