M y adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
HDD ye bişey olması diyerek bozulmasını mı kastediyorsunuz? Program bilgisayara lisanslanıyor. Farklı bir bilgisayara kuramıyorsunuz. Onun dışında bir problem çıkmaz. Mesela vps'e kurarsanız ve sonra çalıştığınız şirketi değiştirirseniz dolayısıyla bilgisayarınız değişmiş oluyor. Ama eski şirketinizden sadece hdd dosyasını değil de sizin sanal bilgisayara ait tüm dosyaları alıp yeni şirketinize taşırsanız bilgisayarınız değişmemiş oluyor.
Umarım açıklayıcı olmuştur. Anlaşılmaya bir yer varsa sorun.

Geliştirmeni isteğim olaylar dediğiniz yerde söylediklerinizi daha açık şekilde ifade edebilir misiniz? Anlayamadım.
Ayrıca şunu eklersen alırım gibi bir yük altını hiçbir zaman girmiyorum. İsterseniz özelliği eklememi bekleyip ekleyince satın alabilirsiniz veya şuanki hali işinizi görüyorsa alıp kullanabilirsiniz.
Kardeş bu kadar yazmışında hiç bir soruma yanıt vermemişsin hdd? hd? farklı şeyler harddisk diyeyim ozaman olurmu hardiskimiz bozulsa badsektör oluştursa yansa yıkılsa kül olsa bidahamı lisan alıcaz yoksa sen sorunu gideriyormusun?

2. Konu ise 1. ve sonunda resimlerin kaç saniye gösterilmesini istiyorsunuz gibi bir ayar yapman çok iyi olacaktır bu senin programını geliştirmek için sana sunduğum öneridir seversin yada sevmezsin. Düşüncemi yazdım bu dediklerimi yapabilirsen alıcam diyorum siz bana tok tok yukardan konuşuyorsunuz öneri fikir veriyorum tşk edeceğinize neyse amacım polemik değil.