RDY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üsttede belirttiğim gibi, mantık hataları en baştan başladı. Bazı şeyler çok utanç verici. Spor bakanımız Suat Kılıç ( ki kendisini çok severim ) açıklama yapıyor, spor ile siyaset kesinlikle ayrılmalı diyor. Ancak Trabzon başkanı her AKP mitinginde resim çektirmek için en sıralara geliyor.

Erdoğan Bayraktar açıklama yapıyor, kupayı Trabzon'a vermek lazım diyor. Trabzon'a 6 milyon lira devletin örtülü ödeneğinden para veriliyor. Sadri Şener Akp mitinglerini sabote etmekle tehdit ediyor. ( tapelerde geçen konuşmalar )

Eee hani sporla siyaset içli dışlı olmamalıydı ?

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal başkan seçildikten sonra diyor ki 20 milyonluk GS taraftarının büyük çoğunluğu Akp ye oy vermiştir diyor. Evet amaç ? Bir kulüp başkanının taraftarının hangi partiye oy verdiği ile ne alakası olabilir ? Lütfen birileri bana bunları açıklasın.

Bu ülkede sadece Fenerbahçe değil, Türk Futbolu ile dalga geçiliyor 3-4 senedir.
Herkes bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyor.
104 senelik çınar AnkaraGücü nün hali ortada ?
Beşiktaş'ın bu seneye kadar maddi imkanları ?
Şimdi de Fenerbahçe...
( Bu arada TrabzonSpor'un iflas ettiği söyleniyor, bunu da not edelim. Trabzon'u bu hale kimler getirdi ? )
Akp hukumetinin Fenerbahceyi savunmadigini soylemeyin lutfen bana. Bizim baskan mitinglerde olabilir her ne kadar yanlis olsada kendisi ben birey olarak katiliyorum diyor.

Siyaseti ayiralim tamam da Aziz yildirim alexide alip basbakanin yanina gitmedi mi? orda bir miktar yardim talep etmisti topuk yaylasina fakat tapelerde o paranin baska yerlerde kullanildigi gorunuyor. Sadri sener de gitmisti ama talep edilen yardim geldiginde zaten yeni sezon basliyordu stad icindi zaten o da (sampiyonlar ligi standartlarina uymasi icindi) Ayrica unutmayin ki kac yildir bir stad yapamadilar oyaliyorlar istese yapmazlarmiydi? bi skeilde buna para verildi( bazilari bu paranin tesvik icin kullanilmaya calistigini soyluyor fakat bu para geldiginde yeni sezon basliyor idi acikladi kac kere bu konuyu sadri sener). Erdogan bayraktar bi halt bilmiyr. ince ayar yapacagiz dedi durduk yere bize karsi insanlari kiskirtti.2 yil oldu hani ayar? sirin gorunme cabasinda yoksa hic bir parti yada millet vekili 2 senedir trabzonspor tarafinda durmamistir. fenerlilerin oyu mu cok trabzonlularin mi? bakkal hesabi bile yapsak yeter.

Trabzonsporun borclari oldugu asikar zaten. muhtemelen ayni seviyede hatta daha fazladir 3 buyuklerin borclari ama ekonomileri 4 takimin ayri ayri zaten. bu konuda tabiki en sansli fenerbahcedir. Sadri sener geldiginden beri ozellikle transfer konularinda hatalar yasadi. malum sene sampiyon olarak tamamlasa idik ekonomik anlamda gercekten daha guclu olacaktik. fakat aksi oldugu icin hem ekonomik hem mental olarak takim 2 senedir tranva icinde.

Dedigim gibi ben 2 senelik bolum sonrasinda verilen kararda bi skinti gormuyorum fakat suan ki durumda bazi haksizliklarin oldugunu dusunuyorum. herkes icin adalet saglanir umarim.

Benim hic bir forumdaki Fenerbahceli ile sorunum yok. bana gelip sacma sapan asli astari olmayan seyleri soyleyince ayni dille cevap veriyorum. onun disinda hic bir zaman kelimelerde genelleme yapmiyorum. Trabzonspor ve Fenerbahce arasinda bir husumetde yok bana gore. artik sizin ali sen bile kupanin nerde olmasi gerektigini soyluyor (ki bu ayni kisiydi bir tas attik sampiyonlugu aldik tarzi birsey diyen zamaninda). Trabzonsporun bu surecte bir sucu yok. bu yuzden yersizdir Trabzonspor'a kin gutmek. hakliydik bize gore belki ama hak arama konusunda yanliz birakildikca bocaladik. ilk kez boyle birsey yasadi turk futbolu boru degil. o da bizi buldu hakkimiz da hayirlisi