Simdi bu zamana kadar olan olaylardan sonra 'binevi' karar alindi gibi. Fakat objektif olmak gerekirse 2 tane buyuk mantiksizlik var ortada.
1. Madem Fenerbahce ve Besiktas sike yaptigi icin ceza aldi UEFA neden bu takimlarin iletisime gectigi takimlara ceza vermedi? bu konuda aciklama da duymadim ben
2. Madem Fenerbahce sike yaptigi icin O zamanin baskani Aziz Yildirim secime gidiyor ve tek suclu olarak adlediliyor, Sike yaptigi karar verilen Besiktas'in baskani neden bir ceza almiyor yada hala utanmadan TFF baskanligina devam ediyor. Baskandan habersiz sike mi yapilir bi takimda? nasil oluyor da indirmiyorlar o adami o koltukdan? zaten gerekli kararlari alacak bir federasyon degil bu. alkis bekliyoruz demislerdi hani.
Hocam aylardır hatta 2 senedir bundan bahsediyorum zaten. Önceki mesajlarıma eğer rastgelmişseniz belki hatırlarsınız.
Burada fanatizmi bir kenara bırakıp tarafsız olarak bakınca mantıksızlık olduğunu görüyoruz elbette.
Son zamanlarda oldukça garip şeyler oluyor, Aziz Yıldırım şikeci olduğu
güyya ispat ediliyor fakat içeri girdikten sonra bırakılıyor ?
Amaç nedir ?
Hani bu adamın şikesini ispat etmiştiniz ? Hangi amaçla içeri alındı ve hangi amaçla dışarı salındı ? Hadi içeri
örgüt kurdu diye aldınız, daha sonra
güyya bunu ispat ettiniz, ee ispat ettikten sonra niye dışarı salıyorsunuz ?
Amaç nedir ?
Aziz Yıldırım'ın kan kaybettiği iddia ediliyor, Aziz Yıldırım isterse Fenerbahçe 10 sene men cezası yesin, ceketini koysa başkanlığı alır, bunu her Fenerbahçe'li bilir. Aziz Yıldırım istemedikçe başkanlığı bırakmaz. Ki benim şahsi fikrim bu sefer bırakıcak.
Aziz Yıldırım'ın kendisine muhalefet eden kişileri ihraç ettiği söyleniyor, yahu arkadaş binlerce kongre üyesi var, bu adam etse etse 15 yılda 50-100 kişiyi ihraç etmiştir. Eee binler neresi, 50-100 neresi ? Sırf Aziz Yıldırım'a çamur atmak için söylenen yalanlardan bazıları...
Neyse konuyu pek dağıtmayalım.
Üsttede belirttiğim gibi, mantık hataları en baştan başladı. Bazı şeyler çok utanç verici. Spor bakanımız Suat Kılıç ( ki kendisini çok severim ) açıklama yapıyor, spor ile siyaset kesinlikle ayrılmalı diyor. Ancak Trabzon başkanı her AKP mitinginde resim çektirmek için en sıralara geliyor.
Erdoğan Bayraktar açıklama yapıyor, kupayı Trabzon'a vermek lazım diyor. Trabzon'a 6 milyon lira devletin örtülü ödeneğinden para veriliyor. Sadri Şener Akp mitinglerini sabote etmekle tehdit ediyor. ( tapelerde geçen konuşmalar )
Eee hani sporla siyaset içli dışlı olmamalıydı ?
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal başkan seçildikten sonra diyor ki 20 milyonluk GS taraftarının büyük çoğunluğu Akp ye oy vermiştir diyor.
Evet amaç ? Bir kulüp başkanının taraftarının hangi partiye oy verdiği ile ne alakası olabilir ? Lütfen birileri bana bunları açıklasın.
Bu ülkede sadece Fenerbahçe değil, Türk Futbolu ile dalga geçiliyor 3-4 senedir.
Herkes bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyor.
104 senelik çınar AnkaraGücü nün hali ortada ?
Beşiktaş'ın bu seneye kadar maddi imkanları ?
Şimdi de Fenerbahçe...
( Bu arada TrabzonSpor'un iflas ettiği söyleniyor, bunu da not edelim. Trabzon'u bu hale kimler getirdi ? )