RumbleFish adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
E-Ticaret'de kendisinin üstüne hiç bir şekilde adam tanımam, işini en iyi şekilde yapan, aldığı paranın hakkını verebilen, cuzi rakamlara e-ticaret mağazası kurup'da müşteri memnuniyeti odaklı çalışma sunabilen, seo alt yapısına uygun olarak eklenti ve modül kurulumlarına kadar ilgilenebilen işini en iyi şekilde yapabilen gerçek'den profesyonel bir hizmet adına çalışma sergileyen bir dostumuz.

Başarılarının devamını temenni ediyor, hayırlı ve bol kazançlar diliyorum ortak
muratcik81 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dürüst bir satıcı.siteyi kurum hemen teslim etti.online manav sitesi kurdum.hayırlı satışlar
erguly adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşa 4.siteyi de yaptırdım.Gerçekten bu kadar gönülden iş yapan birine ilk kez rastladım.Kendisine çok teşekkür ediyorum.Hayırlı işler diliyorum.
Radius adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gayet güzel bir tema ve başarılı bir sunum olmuş.
Hayırlı satışlar dilerim.
Yenile adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekten Güzel Bir Sistem. Fiyatıda Gayet Uygun. Yakın Zamanda Görüşebiliriz.
gucnet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisi çok ilgili samimi bir arkadaş fiyatta gayet uygun inşallah daha çok çalışırız sizinle hayırlı satışlar
Nahara adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet satın alındı
hicyilmazz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşa sipariş verildi ki inaniyorum mukemmel bir site yapıcak. İlgi ve alaka için güler yüz için hepsi için ayrı ayrı teşekkürler. Şimdiden ellerinize sağlık hocam. Sizinle çalışmak ayrıcalık olsa gerek. Hayırlı günler.
fox23 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşa dün akşam site bilgilerini verdim, cok kısa bir süre icinde siteyi kurup teslim etti. Çok begendik. Bugun hostingden kaynaklanan bir problemden dolayı, sitemiz göçtü. Ona ragmen az once tekrar rica ettik, bizi kırmadı, tekrar kurdu siteyi. Kendisine ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyorum, herşeyiyle cok hos bir tema. Yeni sitemiz herkese hayırlı, arkadaşın gösterdiği ilgi ise diğer satıcılara örnek olsun.

Hayırlı satışlar diliyorum