hakana çok yüklendiğiniz backlink builder için. bende arkadaşlık scriptini devraldım. ilk başlarda çekinmiştim neden bu adam çok iyi kazandıran yazılımı devrediyor diye ama sonradan çekincelerimin tamamının boş olduğunu anladım. hakan zaten baştan bana anlatmıştı oluşabilecek sorunları. Projeyi devraldım hiçbir sorun olmuyacak diye düşünen adamın kafayı peynir ekmekle yemiş olması gerekir. Emek harcamadan ticarette kim para kazanmış ki ? Hakana neden devrediyorsun diye sordugumda, benim araştırmacı bir kişiliğim var sürekli yeni şeyler üretmem lazım diyordu. Ki hakanla dostluğum devam ediyor. Siz sadece youtube builder i biliyorsunuz ben son 2 senede yaptığı herşeyi biliyorum görseniz ağzınız açık kalır. Gördüğünüz üzere de hala da yazmaya devam ediyor, edeceğinden de şüphem yok. çocuğun mesleği bu tek derdi para kazanmak değil.
Yazılımda sorunlar çıkmıyor mu ? İlla çıkıyor gözden kaçan şeyler oluyorm utlaka iş hayatı zaten problemli bir dünya, Ofis yaşamı olanlar bilir. fakat, hakan bu konuda özel yeteneklere sahip yazılım konusunda çok uzman, mutlaka sorunu düzeltiyor. işten kaçmıyor. Hakanın yazılımlarına gözüm kapalı güvenirim.