AqHuaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
valla bende 3 hafta oluyor sanırım başlayalı da henüz kademe sistemini çözmüş değilim
30. seviyeye geldikten sonra 10 oyun oynuyorsun, seni lige atıyorlar hocam.
Bronz - Gümüş - Altın - Elmas vsvs gidiyor.
Altın ve üstüne bu sezon sonu hediyeler geliyor. O yüzden meraklıyım
teamspeak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dota varken ))
DOTA hiç oynamadım, direk lol'den başladım. Belki o daha güzeldir ama deneme fırsatım olmadı
Ertan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Knight Online gibi bişeymi. ilk görüşte benzettim indiriyorum şimdi. ırk varmı hangi ırk hangi karakter açıyım sence, öyle şeyler varsa tabi
Knight tarzı bir görünüşü var. Oyun biraz değişik hocam mesela her oyuna başladığında herkes 1 levelden başlıyor. en az 20 dakika süren oyunlarda (70-80 dk da olabiliyor) 5v5 takımlar kendilerini geliştirmeye çalışıyor. Minyon yani oyundaki canavarları keserek, rakip öldürerek yada kule alarak altın toplayıp altınlarla eşya alıyorlar. Bu eşyalar da oyuncunun karakterini geliştirip güçlendiriyor. Gidip merkezini patlatmaya çalışıyorsun vs vs

Oyunda maç sistemi gibi bir şey var. Oyna tuşuna bastıktan sonra oyundan rastgele 9 kişi daha bulunuyor ve 5v5 2 takım olarak dağıtılıyor. Oynaya bastıktan sonra eşleşiyorsun ve karakter seçme ekranı geliyor. Tekkendeki gibi istediğin karakteri alıp oyuna giriyorsun. Arkadaşlarınla daha çok sarar

Resmen makale yazmışım haberim yok