Şikayetci olduğunuz firmada hata bulmuyorum...
Reseller hosting bölümüne girin öyle bir fiyata reseller veriliyor ki yıllık 1 TL reseller var..
Sizde bunlar gibilere kanıp gidiyorsunuz.
Yaklaşık 4 yıldır bu sektörün içindeyim asla ve asla R10 üzerinden kampanya yapıp girmedim. Bir firma %70 veya %80 üzerinden indirim ile kampanya yapıyorsa o firmanın bitmesi yakındır demek...
Size önerim gidin yıllık 100 - 200 - 300 verin reseller alın başınız kulağınız rahat olsun.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:28:08 -->-> Daha önceki mesaj 14:26:35 --
Sunucuyu aldığı firma ile görüşün aranızda sunucu parasını toplayın yada rica ettirin size 2 saatlik açsın tüm yedeklerinizi alınız...
Savcılık ile uğraşırsan en fazla iflas ettim diyecek konu kapanacak...
Şikayetçi olduğumuz firmada hata bulmuyorsun, çünkü sen bu mağduriyeti yaşamamışın.
Çok yakın bir zamanda herkesin güvendiği r10 sitesinde ne olduğunu hatırlıyor musunuz acaba?
Peki r10.net kimin bünyesinde barınıyor bunu biliyor musunuz?
Konuyu tartışmaya çevirmek istemiyorum ama boş konuşuyorsunuz. Adam vergi dairesine kadar açmış, sağlayıcı numarasını asmış. Pardon da birinin cidden iyi bir yer olması için pahalı mı olması gerekiyor siz hizmeti bu şekilde mi test ediyorsunuz.
Ben paramın derdinde değilim adam yasal iş yapmıyor, yasa dışı iş yapmış oluyor şu konumda bu yüzden de ceza çekmesini haliyle istiyorum.